Cyber-mesék
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
01.Cyber-mesék
2017 
02. Archív
Réges-régi írásaim
04. Oldal
Vendégkönyv, linkek, miegymás.
05. Mindennapi gondolatok
Blog, vagy mi...

 

 

 

Comment
[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

2009.03.23. 21:56 Idézet
Fairy

Szia Cyanide!

Akárhányszor elolvasom az első Amelia naplóját mindig bőgök, és most láttam hogy van egy második is. Miért írtad meg így is? (nem számonkérően, csak kíváncsi vagyok:)


Válasz:

Szia,
Összetett, összetett.. 
Mikor kinyitottam ezt az oldalt, úgy határoztam elérhetővé teszem a régi írásokat is. Az Ameliát nem leltem a gépen, és úgy tűnt, senkinek sincs meg. Elkértem Lovelytől az akkori csini-tini.gp jelszavát, ott még meg kellett lennie az írásnak, de mivel ő nem válaszolt a levelemre, itt maradtam Amelia nélkül, és már csak az hiányzott a teljes képhez. Úgy döntöttem megírom újra. Persze tudtam, hogy nem lesz ugyanolyan, de nem bántam... aztán valahogyan mégiscsak megkerült, valamelyik régi olvasómnak megvolt és ő elküldte nekem - de akkor már nem szándékoztam félbehagyni az elkezdett újat.


2009.03.22. 19:19 Idézet
Kitty Kye

Hali!
*friss husi érkezik a szentélybe, amolyan kikupálandó cserediák, aki eddig nem merte, vagy csak szimplán lusta volt megmászni a nagy kaput, mert természetesen sokkal nehezebb lett volna kiabálni, hogy kulcsot kér a lakathoz*
Ha ezt most kapásból megérti valaki, emelem előtte kalapom. ^^ Na, szóval, most van egy kis szabad időm, olyannyira "szabad", hogy bőven lenne mit csinálnom azon kívül, hogy ülök és pötyögöm a gépbe befelé a mondanivalóm, de kérdem én, ez nem sokkal viccesebb, mint holmi idegen nyelvű memoritereket bemagolni? =)

A lényeg, hogy egy ideje már kerülgettelek, Cyanide, mint cicus a "melegebédet", még a Beautiful Times-on nézegettem "rád", de komolyabban sajnos sosem bírtam leragadni az olvasásánál, ezért nem is nagyon akartam megszólalni. Csak tudod, olyan jó nézni, hogy a szép design-ok gyártása mellett (apropó, ugye nem informálódtam félre és magad gyártod az "arculataid"?) sorra írod a történeteket. Magam is imádok írni, csak bűn lusta vagyok, az a baj, szóval kisebb-nagyobb szünetekkel is maximum érthetetlen, már-már elvetemülten szimbolikus novellákat préselek ki magamból. Pedig van oldalam, amivel már régen szeretnék kezdeni valamit, de nincs mivel megtölteni. ^^' Bocsi, ezt most jól a nyakadba zúdítottam, meg egyáltalán, rontom itt a levegőt, szaporítom a szót, olvasgatom a chatet...
Aztán egyszer csak Kitty kétségbe esik: nincs Beautiful Times? De én Cyanide-ot akarok, meg méregzöld, meg lila, meg kék háttereket! T.T Kb. így nézett ki a reakcióm. ^^ Nemrég sikerült újra rádlelnem, azóta mind a tíz ujjacskámat megnyaltam a Fuck you, Las Vegas után, csorgattam nyálam a kawaii zenészektől - ki is alakult a pár fejezet során, némi vizuális segítséggel a személyes kedvencem, lesz kiért bomladozni és lesz, akiért utáljalak, ha esetleg nem tetszene, amit művelsz vele (xD), - a napokban fejest ugrottam az Old Tale megnyerő világába, illetve kitekintettem néhány korábbi műved felé, mint Amelia naplója, vagy Tudat felett.
Már érzékelem azt a csodálatosan beteg fantáziát, amit sugárzol, azt kell mondjam, inspirál. ^^ Majd talán egyszer még zargatlak azzal a linkcserével (hjaj, de messze is van az o.O), vagy esetleg megmukkanok újra, mint fanatikus olvasó. Azt egyelőre nem gyártottál belőlem, még csak karikás szemű olvasózombit sem, de Erica az ő szívének csücskeivel jó úton halad felé. ;)

Remélem, azért annyira nem volt fárasztó mindezt végigolvasni - az üres locsifecsim elég sokakat küld a falnak, csak úgy, minden ok nélkül, nem is értem (^.^'). A lényeg azért továbbra is az, hogy sok ihletet, azoknak szavakba öntéséhez kellemes időtöltést és kitartást kívánok! ^.^
Kitty Kye


Válasz:

Hey!
Először is megjegyezném, milyen furcsa nekem azt látni, hogy a régi oldalról sokáig milyen hosszú ideig nem találták meg az újat.. De rossz. (persze, most panaszkodom, de hát mire fel, mikor én töröltem ki..?)
A designokat magam készítem, igen, a fejléc mondjuk nincs mindig megszerkesztve, néha a képek úgy jók, ahogy vannak.
A Fuck You Las Vegasról, nos igen, azok a bizonyos zenészek.. több mint három éve csorgatom a nyálam, több mint három éve megvan az imádottam, több mint három éve várom, hogy eljöjjön értem - és több mint három éve, hogy nem jön.
Az Old Tale meg cukorborsó történet, nagyon szeretem. A fantáziám pedig tényleg beteg, ami azt illeti, de ez nem feltétlenül pozitív, kinek tetszik, kinek meg nem, akinek igen azt szívesen látom itt.
A linkcserével kapcsolatban a vendégkönyvben zargass, csakhogy meglegyen a rend látszata és akkor kiteszlek:)
Köszönöm a soraidat, igazán jól esett, ilyenkor mindig elkényelmesedem a székben - hát van még miért működnie ennek az egésznek. Höhö.
Písz:Cyanide


2009.03.16. 17:05 Idézet
Barbi

Helókanyalóka!
Na. Hol is kezdjem... tetszik az Old Tale, illetve a FYLV. (Erről jut eszembe, kihívtak Vegasba.) Köszi, hogy írsz és annak ellenére, hogy nem sokat írunk a chatbe és ide sem igazán (tisztelet a kivételnek), fáradhatatlanul írod az újabb és újabb részeket, és töltögeted fel nekünk. Tényleg köszi. Mi meg elolvassuk, ha hiszed, ha nem, aztán hogy nem írunk...? Kurva lusták vagyunk megfogalmazni egy normális véleményt, aminek van tartalma és nem folyik át az agyadon. Legalábbis szerintem. Ezért lett ez is olyan, amilyen. :D


Válasz:

Szia!
HÁt, nagyon örülök, hogy tetszik, meg h kihívtak Vegasba. Amúgy gondolom, hogy olvastok máskülönben minek járnátok fel. Szívesen, de az az igazság, hogy nem kevés önzőség van azért ebben. Ha nem élvezném nem írnék. 
A mostani elmeállapotaimban meg nemtudok normálisválaszt írni - még normális kérdésekre se'. Szóval ennyi:D


2009.03.08. 21:51 Idézet
Nórii

Aztamindenit, de imádom a Fuck You, LV-t<3
Remélem a következő részben többet mesélsz a múltjáról, Cyanide :)
Grat, imádom<3


Válasz:

Szia!
Hát ha a következőben nem is, de előbb-utóbb kiderül minden, már ahogyan az lenni szokott a történeteknél :D 
Köszönöm, de tényleg!


2009.03.06. 14:41 Idézet
Mery

Huhhúúú...tegnap nem votam itthon és nem tudtam komizni, de mindegy. Nekem nagyon bejön az új Fuck You LV. rész.


Válasz:

Semmi baj.. itt van pár ember, akik mindig írnak kommentet és ez tök jó, csak tudnám hol a többi.. na mindegy, köszi:)


2009.03.03. 21:54 Idézet
Mery

Már biztos unalmas, de nagyon állati az Old Tale...xD


2009.03.02. 20:26 Idézet
Mery

Nagyon jóó ez a Szilánkok c. szösszenet.  Nagyon tetszik.:D


2009.03.01. 14:42 Idézet
Mery

Nagyon,nagyon jó a FYLV. és a vége...hát ütős lett. Kössz:)


2009.02.27. 16:58 Idézet
Lilia

ja igen, elfelejtettem. Ez is szimpatikusnak tűnik^^ link


2009.02.27. 16:54 Idézet
Lilia

Szia, Cyd^^

Tudod, említettem a múltkor, h. a barátnőm apjának kiadója van. Sajnos, kiderült, hogy ez nem teljesen így van, ugyanis neki nyomdája van, és ilyesmivel nem foglalkoznak :( De! Nem hagyott nyugodni a lelkiismeretem, főleg, hogy ennyi ideje mondtam és mindig elfelejtettem xD Szóval, találtam neked valamit, ha esetleg érdekelni: link Elég jó ajánlat tűnik, vagy nem is tudom, minek nevezzem, és a múltkor kerestem a bookline-on normális könyveket, és a Merkú, amit itt adtak ki, az is ott volt. Szóval nem reménytelen :D hajrá^^


Szia!
Semmi gond, többé-kevésbé már rég lemondtam erről a kiadásos dologról. Rendes tőled, hogy utána néztél, elolvastam a feltételeket.. nos, az egyik fizetős, szerintem a másik is az, bár ott nem írták - vagy csak elkerülte a figyelmemet. És nem vagyok biztos abban, hogy ha még ki is adnák, akkor megérné-e ez a befektetés.


2009.02.26. 19:40 Idézet
Mery

Mivel látom,hogy nem sokan komiznak ezért úgy döntöttem,hogy teszek egy újévi fogadalmat: *mindegyegyestökéletesrészutánkomiznifogokhogycyanideörüljön* . Röviden ennyi.Szóval az Old Tale valami iszonyatjó. Wáháá. És várom a folytatást.puszi.puszi.  ^^Hát nem, de nem is hibáztatok én senkit.. Viszont neked meg köszönöm, hogy veszed a fáradságot és írsz  nekem.. Persze örülök én annak is, hogy egyáltalán olvasnak, de néha azért jól esik egy-két sor..
Az Old Talet meg nagyon szeretem írni, és jó érzés ezzel örömet okozni azoknak, akik még szeretik.. :)


2009.02.25. 14:46 Idézet
Mery

Amúgy írok véleményt néha.:D pl. hogy tetszik az új sztori. meg ilyenek...

Tetszik,tetszik, nagyon is, olyan igazi...igazi kurvás. Nem olvastam még ilyet,de nagyon jó a témája. Mármint, hogy nem úgy van az egész, hogy "Magyarországon laktam és elmentem XY országba ahol találkoztam XY bandával és wáá, a leghelyesebb belém szeretett.." puszi..puszi... -.-" Nem ez nem ilyen. Ez jó. Túl jó.

 

Bye,Mery

 

ui.: nagyon jó az Old Tale. =) Várom a folytatást.

 

puszi...puszi. ^^AAAhh, mikor írtam én olyat, hogy találkoztam XY-al és belém szeretett?! =DD Oké, lényegében írtam, de mindig valami szép körítéssel.. :) 
Drága vagy, hogy írtál, köszi:)


2009.02.23. 16:01 Idézet
szakii

Nem gondoltam wolna, hogy amit átküldtél az lesz az első fejezet.:) De amúgy annyira jó...már most szerelmes wagyok bele.!:D amúgy a Deathstars együttest nem ismerem..!:D wagyis hallottam roluk általad, de ugy zenét,meg tagokat...fogalmam sincs. :]

szówal kurwajo a FYLV.<33

puszíí. szakíí..!:DSzia!
Nem baj, hogy nem ismered, a történet megértéséhez és élvezéséhez nem is kell ;) Mivel személyesen én sem ismerem a tagokat, a tulajdonságokat, a személyiségeket teljesm értékben én alkotom meg, mellesleg bemutatás majd úgyis lesz, no para:)

 


2009.02.21. 20:31 Idézet
Zsancííí

Fuck You, Las Vegas!
Imádom. Ennyí.
<3Köszi <3


2009.02.07. 12:18 Idézet
Mery

Huhh...jó sokat írtam =D.


2009.02.07. 12:16 Idézet
Mery

Mos komolyan. Mit akarsz? Mondjam,hogy "jajj de jól írsz és legszívesebben kivájnám a fejedből az ihletet és átraknám az enyémbe" ? Nem, nem fogom. 
Azt tudnod kéne,hogy attól még,hogy a jó emberek nem kommentálnak és nem írnak a csetbe, attól még olvasnak. Például én. Elolvastam mindent Ameliától Csing néniig. MINDENT. Egyszer írtam komit és néha-néha írtam a csetbe,mert nem vagyok képes elfogadni ezt az önsanyargató életmódot és az ilyeneket:

Cyanide: készenvan. már ha érdekel valakit egyáltalán
 Bár látom, kezded észrevenni, hogy lehet élni rossz kritikákkal és undorító, bunkó emberekkel együtt. Igen vannak ilyenek. Ha valaki okos, akkor már stréber, ha valaki hülye akkor az már... az már olyan ember akit utálni kell tudatlansága miatt, ha valaki csinos akkor már r***nc, ha valaki nem csinos akkor már tehén. Pedig mindenki szép, mindenki jó , csak az emberek ezeket a tulajdonságokat elfelejtik és elkezdik gyötörni magukat, és sajnos sok mindenkinek nem mindig jut eszébe az a szót, hogy TOLERANCIA....Az emberiség kezd lesüllyedni egy olyan szintre amit száz évvel ezelőtt el sem tudtak volna képzelni. Vagyis már lesüllyedt. Pár év alatt. Azért elég hihetetlen... De nem ez a lényeg. Itt kommentálni kell a történetidről, de nem bírtam ki. Bocsi. Szóval ülök a gép előtt és olvasok és hallgatom anyám rinyálását, hogy hagyjam már abba mert ezzel csak tönkreteszem a szemem és nem tesz jót a sok gépezés, de nem érdekel, nem érdekel ha vak leszek vagy túl erős szemüveg kell, csak az van bennem, hogy olvasni és olvasni. És amikor éppen nem a honlapodon járok, hanem máshol az van a fejemben:
- Ez a lány még sokra viszi, olyanra amit már jópár éve nem láthattunk.
És én tényleg így gondolom. Az irásaid pedig mindenkit le tudnak nyűgözni, mindegy, hogy fiatal vagy idős. Vannak még a neten jó írók, ooo vannak bőven, de ők csak a tinikorosztálynak írnak,mert szinte csak ők olvassák, de az  emberek hány százaléka van 20 év alatt? Hát nem a 100 az biztos. És még csak tizenhat(ugye tizenhat?) vagy... És folytasd, szinte folytatnod kell ezt az egészet, mert tudom, hogy egyszer még egy ilyen filmet nézek: M.E. könyve alapján készült. Vagy M.E. írta az X című könyvet, amit majd nagy szeretettel olvasok. Nem hagyhatod abba, egyszerűen ki kell raknom a TILOS táblát... 
Miután be kellett meni a suliba három órára(-.-"), csak ennyit tudtam magamól kipréselni. Több mondani valóm azt hiszem nincs.

Bye, Mery 

ui.: nekem nagyon tetszik az amit msn-en küldtél és minden amit ott küldtél. :) =)  És kérlek nehagydabba. Bár gondolom nem szándékozod, csak félek. =D Szia!
Mit akarok..? Nyugalmat, békességet, szép alakot, lehetőségeket.. Na de ne kanyarodjunk ennyire el, mint mondtad ez a társadalom meg van baszva, már elnézést a kifejezésért.
Jól esik, hogy írsz és lelket öntesz belém, abból amúgy sincs mostanság túl sok bennem, de hát megteszem ami tőlem telik.
Filmet nem feltétlenül szeretnék én ezekből az irkákból, kiadni meg.. hát.. ki tudja, őszintén szólva nem hiszem, hogy lenne rá esély.
Bezárás..? Nem terveztem. Lehet, hogy nincs túl sok célja és értelme ennek a lapnak, de amíg kedvemet lelem az írásban, az a néhány ember aki feljár, meg az olvasásban, addig miért ne tehetném fel..? Néhány percembe kerül feltölteni amit írtam, és jó érzés, hogy mások elolvassák és talán szeretik is azt, ami bennem születik és fogalmazódik meg.. :)
Köszönöm, hogy írtál!
T.:Cyanide


2009.01.20. 17:45 Idézet
Gombi

Halihó! :)
Nagyon tetszenek a történeteid, igazi kis kaland az olvasása, legszívesebben megvárnám, míg mindnek vége lesz és mint egy könyv, csak olvasni kellene, amíg ki nem folyik a szemem. Gratulálok! Nagyon jó vagy, magasan a legjobb a történetírós oldalakhoz viszonyítva. 
További sok sikert!
 


Szia!
jaj, nagyon szépen köszönöm:) Várlak vissza!


2009.01.15. 21:03 Idézet
Kinga

Szia!

Elképesztő, hogy mindig tudsz újjat alkotni, mutatni! Nagyon tetszik a legfrissebb történeted, egy kis kikapcsolódás a szürke hétköznapok világából. Vélhetően az egyik legszínvonalasabb írásod lesz, már csak azért is, mert tökéletesen elképzelhető életképeket mutatsz be, egy olyan kort, amiről már a legtöbben tanultak, így egy átérezhető regény részeit olvashatjuk nap, mint nap. 
Az Amelia végéhez értünk, az átdolgozás lekörözhetetlen ebben a témában. Gratulálok! Talán most értél fel egy ilyen típusú műhöz, összeszedett volt, és egyáltalán nem volt elkapkodva. Ez így kerek! :) 
A DL...mit mondjak, remekül csűröd-csavarod a szállakat. Olyan dolgokkal tarkítod, hogy nem győzöm kapkodni a fejem, mi és hogyan történik. 
A blogod meg... Igaza volt annak az embernek, aki azt mondta, az ember akkor kezd el igazán változni és változni akarni, amikor bevallja magának, hogy hülye volt. Nem azért, mert a büszkesége ezt kívánja, nem önsajnálatból, hanem mert felfogta az eszével és a szívével is: helytelenül cselekedett. DE nem kevésbé nagy igazság, hogy fel kell állni, kell egy új terv és sosem szabad elveszíteni a magadba vetett hitedet. Ajánlanám Neked az agykontrollt. Sokat segít, nem hablaty...

Sikerekben Gazdag Új Évet!  Szia!
Jaj köszönöm, jól esik ezt hallani, igazság szerint féltem belevágni az Old Tale-be, mindig is szerettem volna egy középkori valamit írni.. csak hát nem olyan egyszerű annak a hangulatát visszaadni, de végül is mégiscsak elkezdtem..:) Ha átérezhető és elképzelhető akkor azt hiszem, minden rendben van.
Ameliát végre befejeztem, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.. talán felesleges volt az egész, már mindegy :D
A blogom meg csak.. ilyen pillanatnyi érzelemkifejezésre szolgál, néha rám jön a depi, aztán kész. Annyit változtam én már, meg valszeg még annyit fogok.. Nincs minden veszve, egyelőre nincs.:)
Kööszi neked a véleményt, kicsit talán összeszedetlen meg csapongó a válaszom, kicsit le vagyok merülve..
T.: Cyanide


2009.01.12. 19:48 Idézet
Barbi

Szerelmes vagyok az OldTale-be. Őrült vágyat érzek az olvasása iránt. :DD
2009.01.10. 16:15 Idézet
Letta

Sajnálom, hogy szünetel az Alacsony légnyomás :/

De tetszik az Old Tale :D Kíváncsi vagyok, grat hozzá


Én is, de majd folytatjuk - reményeim szerint legalábbis.
Örülök, hogy tetszik az Old Tale, szeretem ezt az új sztorit.. :)


[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

 
Fresh
Friss bejegyzések
2017.06.23. 18:34
2017.04.26. 09:40
2017.04.22. 06:14
2017.04.14. 06:52
2017.04.08. 14:52
Friss hozzászólások
 

Fő partnerem: 

Cseréim:

Shana blogja

Brutal Wonderland

Morning Lights

Noira Quel fanfictions [eng]


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******