Cyber-mesék
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
01.Cyber-mesék
2017 
02. Archív
Réges-régi írásaim
04. Oldal
Vendégkönyv, linkek, miegymás.
05. Mindennapi gondolatok
Blog, vagy mi...

 

 

 

 Egyre több és több írással bővül a honlap,egyre több új látogató fedezi fel nap,mint nap,ezért úgy határoztam létrehozom ezt a modult. Itt a történeteket megírásuk sorrendjébe állítottam!


Amelia naplója + Amelia Refreshed

[Az első írásom, igen bénácska szegény, telis-tele hibával. Könnyed, eseménydús, emészthető..]
A történet egy napló formájában megírt kaland ill. romantikus regény. A főhős egy talpraesett,okos,normális lány,Chicagoban tengeti mindennapjai t. Anyjával él,apját nem ismeri. Egy nap új taggal bővül a kis család és minden a feje tetejére áll..Nem jó értelemben. A lány nem látva más lehetőséget, nekivág az országútnak,hogy megtalálja Montanaban élő apját..Útja során rengeteg tapasztalattal gazdagodik,mind a lovak,mind a szerelem terén.
Készült egy másik változat is, ez valamivel kiforrottabb lett, mint az első, és nem kevés történetbeli változást vont maga után.


Love or Suicide?
[Csakúgy, mint az előző, ez sem váltja majd meg a világot.:)]
Németországban járunk, Passau városában. A két testvér, Violet és Ilse látszólag tökéletes családot tudhatnak maguk mögött,ám olyan problémák ütik fel fejüket,melyekről azt hitték,nálunk soha nem fordulhatnak elő. Az idősebbik testvér egy olyan fiú karjaiba menekül,aki nem a legjobb választás,vele együtt halmozódik a többi probléma,mint a drogok,az éjszakai kicsapongó életmód és a rossz társaság. Mindeközben a kisebbik lány próbálja megakadályozni,hogy nővére teljesen tönkretegye magát,ez azonban csak még több konfliktust szül. Végül nagyszüleik waldkircheni, vidéki házában lelnek menedéket,s egy úgy tűnik,minden rendbejön...


Red as Vine
[Ezt az írást nagyon szeretem, közel áll hozzám, sok személyes gondolatot szőttem bele akarva-akaratlanul.]
Shaina,tizennyolc éves,leszbikus lány. Hideg,akár egy jégcsap,és megközelíthetetlenebb,mint Rapunzel,kit bezártak a kapu nélküli toronyba..Az ő életének egy szakaszát ragadja ki az első személyben íródott történet,miközben a sztori halad előre,a szálak folyamatosan bogodóznak ki,Shai emlékezéseiben. Kiderül,hogy még sem minden az,aminek látszik,néha az ellenség nem is ellenség és a barát nem az,akinek mondja magát..


Alternatív Szerelem
[Romantikus kis semmiség, rosszabb pillanataim egyike. Szeretem x)]
Egy emo fiú és egy rocker lány. Kedves kis szerelmi történet,röviden,de beleélhetően szemlélteti a helyzet komoly,vagy éppen komolytalanságát. Két ellentétes tinédzser,akik még is annyira hasonlóak,s ezt maguknak is képtelenek bevallani..Két hét csupán,mi megváltoztatja mindkettejük életét,attól a pillanattól kezdve,hogy betették a lábukat a füstös kis kocsmába.


Angel - Locked in a Cage
[A kedvencem. Máig. Pedig nem mostanság írtam ezt sem.]
Azon a havas, jéggel teletűzdelt délutánon senki sem tudta, mi van készülőben. Az embereknek fogalmuk sem volt róla, kinek az életét változtatja majd meg a hideg végérvényesen és ki az, ki vesztesen kerül ki csatájukból a végén. Egyetlen kivételes személy volt ott csupán, aki birtokában volt a tudásnak. Egy férfi, aki talán a gonoszság földi megtestesítője, tán maga a Sátán prófétája. Ő mindenről tudott. Kezébe vette a sorsot, mi veszni látszott, az utolsó pillanatban ragadta ki onnan, ahonnét nincs visszatérés. Hogy aztán újra letaszíthassa..


American Dream
[Fujj, fogalmam sincs mi ösztönzött ennek a megírására! Talán az Amerikai Pite.. Nem szeretem, nem is lett jó..]
Könnyed,fiatalos,szerelmes. Jamie kissé szétszórt és bohókás,de nagyon szeretnivaló lány. Magyarországon él,noha szüleit felveti a jólét New Yorkban. Éppen csak túl van az érettségin,ami aztán igazán pocsékul sikerült neki..Váratlan dolog történik teljesen szokványos kis életében,egy nap levele érkezik a szüleitől.
Damon jó pasi,szeret élni,szeret bulizni,de még ezeknél is jobban szereti a nőket. Lehetőleg minél többet egyszerre. A new york-i srác nem érzi magát sikeresnek az élet minden területén,de persze minden tőle telhetőt megtesz,hogy elviselhetőbbé tegye a hétköznapok szürkeségét. Ha kell egy kis flörttel a titkárnővel,vagy éppen egy kósza numerával az ebédszünetben..
Hogyan kapcsolódik össze a két fiatal sorsa,és miként reagálnak egymásra,amint belépnek a másik életébe..?Olvass bele a naplóikba és minden kiderül!

 

 

Tudat felett
[Végre határtalanul kiélhettem a brutalitásomat és szadizmusomat.. Hehe.]
Xin-t furcsa álmok gyötrik. Ő maga is furcsa személy, emberhez méltatlan életmódot folytat. Egy lepattant éjszakai lebujban dolgozik, ahol a legkülönfélébb alakok fordulnak meg. Közeli ismerősei, barátai nincsenek, az egyetlen személy, aki közel áll hozzá különös gyilkosság áldozatául esik... Xin érdektelensége egyik percről a másikra törik meg, amint az események folytatódnak, menthetetlenül sodorva őt magukkal..


A kegyelt
[Egy könnyedebb, mégis mély érzéseket takaró irkálásom eredménye. Nagy kedvvel kezdtem bele, de sajnos pont akkor, mikor a bezárásomat is latolgattam.. Így elment tőle a kedvem.]
Henna Hietala egyike Finnország leggazdagabb síoktatóinak. Mikor épp' nem a szezonban siklik, akkor a legmenőbb magazinok címlapfotóin pózolgat. Sokéves kapcsolatot tudhat maga mögött egy szintén felkapott, és igen jóképű üzletemberrel, a kedvenc márkája pedig Louis Vuitton. Az élete mondhatni tökéletes...
..De vajon mikor a régi barát felbukkan, aki mint kiderül, már nem is barát, és a tündérmese egyszerre horrorisztikus valóságként szakad a feje tetejére, mihez kezd az életével?


Wings & Hearts – Szárnyak és Szívek
[Ezt a sztorit nagyon szeretem, egyszer talán még be is fejezem.. :)]
Törékeny kapcsolat, mely embert és angyalt egymáshoz fűz. Azon kevesek – kiket Látóknak neveznek – látják őket. Egy család, ki a legnagyobb tudást birtokolja, és annak örököse, aki nem tud bánni ezzel a hatalommal. Az angyalok félnek és mikor üt az óra mind összefognak.. Az emberek ellen.
Kevesen maradtak a védelmezők, a harc látszólag kilátástalan..
Elbeszélés Valdemar angyaltól, a világról, és Zaylieről, a nem mindennapi lányról, és arról, amit még ő maga sem hitt volna soha..

McWithy Mansion - The cursed house
[ Elég depresszív hangulatú, nem egy könnyed olvasmány. Ennek ellenére - vagy pont ezért..? :) - igazán élveztem. ]
Titokzatos idegen, kinek kilétét homály fedi, mesél az ősrégi faházról, s annak lakóiról. Mindent lát, mindig, mindenütt jelen van, mindenről tud. Akár egy elpusztithatatlan parazita, csontig fúrja magát a kis család életében, az összes piszkos családi titokra fény derül. Egy valaminek kellene csupán tisztázódnia.. Ő maga, ki is valójában..?
A történet kusza szálakból fonódik össze, melyek az elsőtől az utolsó fejezetig bonyolódnak és egyszerre bogozódnak ki, hogy végül minden a helyére kerüljön.

The DragonLady - Chi Ming Yue kalandjai
 [Mesés, fantasy elemekkel teletűzdelt történet, melyben ezen motívumok segítségével boncolgatok egy fontos kérdést, ami mostanság foglalkoztat.]
Ki gondolná, hogy valóban létezik egy, a minékkel párhuzamos világ? Senki.. Még a kedves, kínai lány, Chi Ming Yue sem, aki legszívesebben szabadulna erről a helyről. Életében különös események sora veszi kezdetét, afrikai utazásától kezdve, egészen egy furcsa lénnyel való találkozáson át, s ki tudja mi minden vár még rá a sárkányok és furcsa emberek lakta, San Franciscótól és a XXI. századtól oly távoli világban..
 

 

Old Tale
 [Azt hiszem teljesen új oldalamat mutatom meg ebben a sztoriban. Szép kis leírások, természet, szerelem.. Green Peace:)]
A történet a középkorban játszódik, színtere a három város, Cyhteria, Araceli, és Delores – ezek mind a képzeletem szüleményei, és egyik sem kapcsolódik a középkor valódi történelmi eseményeihez. Az öreg Van Tine király meghal, s a birodalom három fiára marad. Godwin; a nemes lelkű, ámde buta, fiatal uralkodó, Blackwin; a velejéig romlott, véres kezű utód, s végül a minden féltékenység tárgya, a legnagyobb város örököse, Gladwin.
A két rosszmájú összefog Gladwin ellen, hogy kiszoríthassák őt a hatalmi háromszögből, és ha mindez még nem lenne elég, Godwin tanácsosa, az öreg Wimarc Prym is hatalomra tör. Hogy célját mihamarabb elérje, lányát egy házasságba kényszeríti, a fiatal hölgy szíve azonban másért – avagy másokért (?) lángol. Mi kerekedik ki a szövevényes történetből..? A végén minden kiderü
l.

Fuck You, Las Vegas!
[Deathstars fanfic, de a sztori élvezéséhez nem szükséges az együttes ismerete. ;) Enjoy.]
Egy lány a gettóból. Egy banda, a világ másik feléről. Miféle banda..? Ja, hogy rock banda. Avagy inkább bűnbanda..?
Szókimondó, helyenként vulgáris, erőszakos, cicamód doromboló, vad és szerelmes.
Utolsókból lesznek az elsők, piti ribancokból meg a kaszinótulajdonosok. Drogfüggő énekesekből pedig hős szerelmesek.. Na akkor most hogy is van ez..? Olvasd el.. és kiderül.

Pine Apple Szelleme
Alabama államban járunk, azon belül is Pine Appleben. Az ananásznak keresztelt kis porfészek elsőre látszólag tán semmi különlegeset és érdekeset nem tartogat, ezt hiszi naiv és meglehetősen hányatott életű főhősnőnk is, Rainbow Star, akit akarata ellenére száműztek e vidékre. Egy soha sem látott rokon, meg egy hatalmas farm, ahol egy rakás ismeretlen tengeti mindennapjait...
A nagyvárosi élet után kész rémálomnak tűnik. Ráadásul azok a furcsa zajok éjjelenként, nappal meg a már-már fülsiketítő csend... Noha édesanyja pont azért küldte oda, hogy kipihenje magát, és leginkább távol tartsa egy időre a züllött barátaitól, hogy átgondolhassa az életét, Rainbow megint a dolgok sűrűjébe veti magát. A rancson senki sem normális, egyetlen srác kivételével. Kai érdekes figura, úgy tűnik sokat tud a helyről, a dolgok miértjéről – de nem beszél.
A misztikus, romantikus kis történet kellemes kikapcsolódás a délutáni/esti, unalmas órákban.

Alacsony Légnyomás
[Itt most nem fogod megtudni miről szól a történet. Vámpírok. Pornós kurvák. Legyen elég ennyi, a többit meg majd szépen elolvasod;) ]

 
Fresh
Friss bejegyzések
2017.06.23. 18:34
2017.04.26. 09:40
2017.04.22. 06:14
2017.04.14. 06:52
2017.04.08. 14:52
Friss hozzászólások
 

Fő partnerem: 

Cseréim:

Shana blogja

Brutal Wonderland

Morning Lights

Noira Quel fanfictions [eng]


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******