Cyber-mesék - Sniffany Felnőtt Meséi
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01.Cyber-mesék
 
02. Archív
Réges-régi írásaim
04. Oldal
Vendégkönyv, linkek, miegymás.
Sniffany Meséi Blog

 

 

 

Comment
[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

2017.02.22. 17:05 Idézet

Jézus fasza, én meg emlékszem az akkori nickedre! Ezer bocsánat, hogy nem reagáltam, elkezdtem megint írni aztán szokás szerint megint abbahagytam. Néha felsunnyogok ide és körülnézek, és kirázott a hideg, hogy valaki írt tíz évvel ezelőttről.... <3 Van oldalad, blogod, e-mal címed? Megkereslek :)


2016.06.01 14:51
julicsenge

„ Amúgy fú, de unhatod már a képemet :D annyira olvastam tovább, hogy kb mindent lespoilereztem magamnak :( de azért tök jó lenne megszerezni a hiányzó részeket :D Bocsi, úgy örülök, hogy megtaláltam az oldalt, azt hiszem, közlési kényszerem lett tőle :D


2016.06.01 13:50
julicsenge

„ Egyébként letöltöttem a Love or suicide-ot, de szeirntem valami nem stimmel, egyik percben Sebastian, másik percben meg már Rune van a képben...mintha kimaradt volna pár rész :D Remélem, olvasod, mert nagyon kíváncsi vagyok :DD (igaz, már másodszor olvasom, de az első kb 8 éve volt...)


2016.06.01. 14:51 Idézet
julicsenge

Amúgy fú, de unhatod már a képemet :D annyira olvastam tovább, hogy kb mindent lespoilereztem magamnak :( de azért tök jó lenne megszerezni a hiányzó részeket :D Bocsi, úgy örülök, hogy megtaláltam az oldalt, azt hiszem, közlési kényszerem lett tőle :D


2016.06.01 13:50
julicsenge

„ Egyébként letöltöttem a Love or suicide-ot, de szeirntem valami nem stimmel, egyik percben Sebastian, másik percben meg már Rune van a képben...mintha kimaradt volna pár rész :D Remélem, olvasod, mert nagyon kíváncsi vagyok :DD (igaz, már másodszor olvasom, de az első kb 8 éve volt...)


2016.06.01. 13:50 Idézet
julicsenge

Egyébként letöltöttem a Love or suicide-ot, de szeirntem valami nem stimmel, egyik percben Sebastian, másik percben meg már Rune van a képben...mintha kimaradt volna pár rész :D Remélem, olvasod, mert nagyon kíváncsi vagyok :DD (igaz, már másodszor olvasom, de az első kb 8 éve volt...)


2016.05.31. 17:55 Idézet
julicsenge

Cyanide! :D Basszus, ha a neved nem marad meg az agyam valamilyen rejtett kis zugában, sose találok ide vissza. Tuti, hogy soha az életben nem kommenteltem, vagy ha igen, akkor olyasmiket, amit tuti nem vállalnék fel, béna egy gyerek voltam :D Hát, igen, valamikor 13-14 éves koromban rengeteg időt töltöttem itt, tegnap meg nagyon unatkoztam a munkahelyemet (jó ég, megöregedtem), és eszembe jutott, milyen jókat olvastam itt anno. (Egyébként akkoriban én is írtam, hála a jó égnek töröltem az oldalt, nem bírnám elviselni a szégyent :D) Úgy látom, pont időben keveredtem vissza egy új történethez, akartam írni, hogy jár- e itt még valaki, de láttam, hogy nagyon friss a dátum, szóval hajrá, én itt vagyok! :) Közben pedig újraolvasom a régi kedvenceket :) 


2011.11.15. 13:39 Idézet
someone

Szia!

Imádom a történeteidet, főleg a FYLV!-t. Annyira jól írsz,hogy az már hihetetlen:D Én is próbálkoztam már történetírással-megvan hozzá a kellő fantáziám-de valahogy sosem sikerült igazán:(

Az új történeted is izgalmasnak ígérkezik, várom a folytatást!

U.I.:DeathStars <3

puszii


Válasz:

Szija,
jaj nagyon tündér vagy, hogy írtál. <3 Igyekszem haladni az újjal, olyan jóóól kitaláltam, csak le kéne írni. :D
És DeathStars 4ever and ever!!!!

C.


2011.11.12. 23:52 Idézet
Alice

Nézd, nem fogok hazudni: rohadt jók az írásaid. :D A FYLV! már valóságos függőjévé tett és bár még nem végeztem vele, egymás után nyelem a fejezeteket. Le a kalappal.. tényleg! És csak így tovább! (:


Válasz:

Yeeey imádok hozzászólást kapni, főleg pozitívat. Nagyon szépen köszi és jó szórakozást és gyere gyere majd még vissza sokat.:)
C.


2011.08.10. 18:50 Idézet
G

FYLV! Imádom! Mindjárt végzek vele, tegnap délután kezdtem el olvasni de imádom, borzasztóan jó! :D A leginkább az "Igen" rész sokkolt, de még nincs vége... Az a legdurvább, hogy mennyire megszerettem a bandát... Ja, és ha nem gond a 18-as karikára finoman szólva... fütyültem :D

Így tovább!


Válasz:

Kedves tőled, köszönöm a hozzászólást és örülök, hogy tetszett, nekem is ez volt a kedvencem. A bandát még mindig lájkolom, csak mostanság el vannak tűnve, de elvileg lesz új album, és azon dolgoznak.:))
C.


2011.05.18. 18:06 Idézet
Nanó

 

Szia!
 
Az előbb egy oldalon láttam a neved és elképesztően megörültem neki, hiszen tisztán emlékszem, hogy 2009-ben második lettél a Szilánkok című novelláddal a versenyünkön, és amely műved azóta is az egyik kedvenc amatőr író tollából született alkotásom. 
Tulajdonképpen további novellákat szerettem volna olvasni tőled, ehelyett mégis a versekre kattintottam és biztosíthatlak: nem bántam meg. (Bár nem olvastam végül egy novellát sem, így nem tudom, hogy mit hagytam ki…)
 
Sorban olvastam el a feltöltött költeményeidet. Az Utolsó gondolat című remekművel kezdtem, amely teljesen magával ragadott. Már ezzel az egy verssel meg tudtál győzni arról, hogy neked nem csak a próza írása, de a verselés is a véredben van.
 


Az Utolsó gondolat első versszaka egyszerűen magával ragadott, beleszerettem a képeidbe, annyira szépen, szemléletesen írtad le az eget, a csillagokat és olyan szépen beszéltél róluk, hogy mindent a szemem előtt láttam, s akkor jött az egész vers legszebb gondolata: 

„Láss a fehérben a világvégére, 
Lásd:a közepén én vagyok!”
 
Ebben a költeményedben (is) sok ellentétet használtál, ami különösen elnyerte a tetszésem, hiszen szerintem velük lehet a leglüktetőbbé, legérzékletesebbé, művészibbé tenni az alkotásokat. (vége – közepe, fehér- ezerszín, fagyni – forró, mélyből magasra, sötétben fénylik stb.)
 
Továbbá nekem az is szinte már ellentétté nőtte ki magát ebben a könyezetben, hogy a második versszak első fele a víz, a második pedig a vér…
 
A harmadik versszakban is volt egy tetszetősebb ellentéted, hiszen úgy kezdődött, hogy „állj”, mégis úgy zártad, hogy a másiknak önmagát a mélybe kell vetnie, vagyis „vesd”
 
A másik, ami feltűnt, hogy felszólítómódban is pontot teszel a felkiáltójel helyett, ami egyfajta csendesebb, elmélkedősebb, lírikusabb hatást eredményez. =)
 
Egy szó mint száz: gyönyörű ez a versed.
 

A következő vers, amit elolvastam tőled a Kósza volt, bár vadásznom kellett rá egy kicsit, mert rosszul van a felsorolásnál linkelve. =)
 
Ez a versed is tökéletesen átadja az érzelmeket, lebilincselő, mély mondanivalója van és mindezek mellett szépen csengő rímekkel teszed még élvezetesebb olvasmánnyá. Nagyon tetszett, hogy önmagad a sál mögül félve, bizonytalanul kukucskáló szinte már-már kislányos személynek írtad le, amit a második versszak végére ellentétes gondolatmenettel megtörsz, miszerint ha bár cél nélkül indultál el, de te határoztál így, te akartál indulni – minden önmagadba vetett bizonytalanság nélkül.
 
Valamint szintén nagyon szép, ellentétes képet fest a tél (ami a halál, az öregkor, elmúlás szimbóluma) és az önmagad szinte kislányos alakjának megjelenítése. És ez azért tetszik különösen, mert nem vonatkoztatható egybe, mégis egyszerre jelenik meg a kettő, és éles kontrasztot állítasz vele.
 
Persze, a harmadik versszakkal halad tovább a kép, egyre komolyabb, felnőttebb lány jelenik meg előttünk, aki megy, mindegy hova, merre, de ballag bátran, sőt, akár még versenyt is fut a szembeszéllel, akkor is, ha nincs célja…
 
Most, elemzés közben esett csak le teljesen a vers eddigi részei, és amiket eddig boncolgattam. Az elején a sál mögül kukucskáltál ki félsszel, vagyis itt a sál mögötti, mélyen benned elrejtett érzelmeket mutattad be, hiszen a sálat lehet egyfajta buroknak, maszknak is értelmezni, így viszont az egész azt üzeni (nekem), hogy belül félsz, bizonytalan vagy, mert nincs is célod, csak mész, de kívülről nézve mégis dacosan futsz szembe - akár a széllel is. „Csakazértis” …
 
Majd az előbbi versszakban kifejtett helyek, tárgyak után jönnek az emberek, akiktől a „sálad” (a burkod) elszigetel, szintén az előzőekhez hasonló szépséggel a szemünk elé tárva a történéseket, érzelmeket, képeket.
 
Megkérdezhetem, hogy a „Fo.szló” szóban miért van ott az a pont?
 
Ezután jön a versből a kedvenc versszakom, hiszen gyönyörű költői képeket, eszközöket használtál benne. Többek közt az ellentét melletti másik nagy szívszerelmemet: a megszemélyesítést. Ráadásul egyáltalán nem elcsépelt formában – vagy legalábbis a szövegkörnyezet egyedisége miatt nem tűnik egyik sem annak… ezért meg pláne extrán nagy piros pont jár.
És ugye a szokott ellentét is megjelenik: az akusztikus hatások a második sorban ellentétben állnak azzal, hogy habár a fájdalom miatti kínlódásban jajgatnak az idegeid – vagyis inkább te jajgatnál -, a fogad összeszorítod, vagyis hang kiadására te magad alkalmatlan vagy, hiába kínlódsz, jajveszékelsz belül…
 
A következő versszak is nagyon szépen lett megfogalmazva, gyönyörű.
 
Az azutáni pedig nagyon szép alliterációval kezdődik, dallamot adva a versszak elejének. Tetszett az a mód, ahogy leírtad az érzelmek kihalását: egyik a másik miatt, s a másik egy harmadik miatt – mígnem mind eltűntek. Ötletes, szép.
 
Kiváló volt a következő versszak is, hiszen szinte kitűnt a többiből. Eddig minden hideg volt, most mégis megjelensz te, akinek forró a bőre – és képes volt még ebben a jeges időben is levetni a ruháit.
 
Aztán jön a legvége, amire már első olvasáskor is rájöttem, de az elejével csak elemzés közben tudtam párhuzamot vonni… ahogy ott állsz, megmutatva ki vagy, és éppen ezért már nem fáj.
 
Gyönyörű ennek a versednek (is) a mondanivalója: ha takargatja magát az ember, akkor fáj az elszigeteltség hidege, viszont amint megmutatja, hogy ki is ő. És ha fel meri önmagát vállalni (mivel ez önmagunk megszeretése lévén érhető csak el), már nem számít ki, mit mondod, mert szereti és elfogadja magát olyannak, amilyen.


 
Ezután az Ülni az esőben című versed következett, amely szintén nagyon tetszett. Igazából most megdöbbenve láttam, hogy már jó ideje írogatok, pedig még rengeteg mindent terveztem mára, úgyhogy innentől igyekszem kicsit rövidebben kifejteni a gondolataimat.
 
Ebben a versedben nagyon tetszettek az ismétlések, hiszen azok mind a várakozásra utaltak: ha vár az ember valamit, akkor a várakozása tárgyára, vagy pedig az őt legjobban nyomasztó gondokra gondol újra és újra – és ezt az ismétléseiddel gyönyörűen megjelenítetted. Gratulálok! Valóban nagyon szép munka.
 

Ezután A tükör két oldalán című versed olvastam el, amire először csak annyit tudnék kezdésként mondani, hogy „Hűha!”
Hát ebben megkaptam az ellentéteimet – nem kispályásan.
 
Annyira szépen kifejezi a címed is már ezt, de ahogy olvastam, egyre jobban beleszerettem. Fantasztikusnak tartom a kivitelezését a mondanivalódnak: egyik sor idilli, a másik az ellentéte stb. Nagyon szép munka, teljes mértékben elnyerte a tetszésem.
 
Majd ahogy a második, rövid versszakban váltasz és nagyszerű képekkel, mély mondanivalóval levonsz egy konklúziót az egészből, az egyenesen példás.
 

A Vers a szívekről című remekművedről csak egy idézettel és pár szóval mondanék véleményt, ha nem bánod, hiszen a versed szépsége magáért beszél.
„Senkinek sincs annyira szüksége a mosolyra, mint annak, aki maga már nem tud mosolyogni.” – és ez a szeretetre is igaz…
 

Hát a Kedvesemnekkel is teljesen elkápráztattál. Valami hihetetlen szenvedély, vágyakozás és szerelem lüktet a sorok között, hogy szinte minden egyes sorral arcul csapod velük az olvasót, szinte levegőt is elfelejtettem néhol venni, csak magába szippantottak a soraid (ismét gyönyörűen, szinte filmként magunk ellőtt látható képekkel, és költői eszközökkel tarkítva). Nagyon szép munka ez is. =)
 

A Sajnálom, nagymama volt az a versed, amin elsírtam magam. Komolyan, nem tudom bővebben elemezni, semmit sem tudok rá mondani, csak annyit, hogy meseszép és megható. És csak remélni tudom, nem valós élmények és érzések alapján írtad!
Habár szinte kézzelfoghatóan lüktet a szomorú megbánástól, gyásztól, szégyenérzéstől és csupa-csupa ezerféle érzelemtől.
 

Az ártalmatlan gyilkos nekem kicsit sok volt már, de a rímei kiemelkedően szépek lettek, úgyhogy megérte végigolvasnom. =) Igazából sokkolt, ledermesztett, elgondolkoztatott. Ha ez volt vele célod – márpedig szerintem ez volt -, akkor sikerült elérned, amit szerettél volna. =)
 

A furcsa lány egy valóban egy furcsa – de felettébb szép, kiemelkedő versed. Az elején nagyon jó volt a villannyal kapcsolatos szinte már-már groteszk képed, hogy valaki öngyilkosságában arra gondol, hogy vajon lekapcsolta-e a villanyt.
 
A negyedik versszak képei pedig egyenesen magukkal ragadtak, nagyon személetes, szinte már-már filmként láthatóvá teszed az érzelmeket, gondolatokat, képeket. És ugyanez igaz (persze, az egész versre), de kiemelkedően az utolsó két versszakra is.
 

A közönyös is hihetetlen mondanivalóval bíró alkotás, nagyon szépen tálalva. A rímeid  nagyszerűek, a képek érzékelhetőek és a történet szála gördülékenyen folyik a kiszabott medrében mindenféle erőltetettség vagy megakadás nélkül.
 
Amit pedig a verssel üzensz, igaz: sokszor csak akkor vesszük észre, hogy mi minden adatott meg nekünk, ha már elvesztettük a élet ajándékait. És most mindegy, hogy a halál(unk) vette el tőlünk, vagy pedig valami más úton módon szűntek meg létezni ezek az adományok.
 
Arra viszont szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy a „rosszúl” helyesen rosszul. =)
 

A végtelen út nagyon szép lett. Megkapó, ahogy a szenvedélyes, szinte már-már harcos stílus, leírás egyre lágyabb és harmonikusabb lesz, majd végül a hangulat szinte teljesen idillivé válik.
 

 
Aztán a következő vereseddel HIM rajongó szívemet pláne megdobogtattad. Nem tudok már mondani: nagyszerű munka, példás lett a versed. Gratulálok!
Bár bevallom, ha nem ilyen gyönyörű művészi képekkel éltél volna, akkor sok(k) lett volna nekem ez a vers, de annyira gyönyörű volt, hogy inkább élveztem a versed, mint viszolyogtam a tőle. (Bár ugye a HIM dalszövegekkel is nagyrészt ugyanígy vagyok…)
 

 
Amikor a Fekete szépséget elkezdtem olvasni, azt hittem, hogy gyerekkorom egyik nagyon kedves meséjéről olvashatok a szintén ugyanilyen címet viselő, fekete lóról szóló történetről, de ehelyett a bevezetésed után éles váltásban nagy kanyart vett a történeted és még az állam is leesett, hogy ilyen kreatívan mit hoztál ki abból a kiinduló helyzetből. Szép munka és a rímeid továbbra is dicséretesek. =)
 

 
A régi zongorám elején lévő „porcicák” egy mosolyt csalt az arcomra. Annyira furcsa volt sok komoly, depresszív vers után egy ilyen gyerekes, kislányos szóval szembetalálni magam, hogy nem tudtam megállni egy mosoly nélkül. Még egy könnyedebb hangvételű vershez képest is gyerekes lett volna ez a szó, a te eddig olvasott verseid után pedig pláne nem számítottam volna ennek a szónak a felbukkanására.
És hogy őszinte legyek a mű folytatásához sem illik – nemhogy kicsit sem, semennyire. Szerintem, sokkal megkapóbb lehetne ez a költeményed, ha ezt a részletet átírnád benne, mert ezt leszámítva fantasztikus alkotás lett. =)
 
Van valami köze Ady zongorájához?


 
És igen, a Sírom, karácsony az egyik legkülönlegesebb versed mind közül (bár a Sajnálom, nagymama és a Kedvesemnek komoly vetélytárs lehet számára). Már a címe is nagyszerűen tükrözte, hogy valami ellentétes feszültség vezethető végig az egész irományon.
A sír és a karácsony. Az egyik a halál és a gyász a másik a születés, az ünnep. És ugyanígy áll ellentétben egymással a versben a szeretet és a magány (szeretetlenség) képe is.
Persze, szerintem már mondanom sem kell, itt is nagyon szépen csengő rímeket és fantasztikus képeket tártál a szemünk elé.
 

A porcelán című versed lóg ki a leginkább a többi veresed mellett a sorból, hiszen olyan szép, (látszólag) idillikus képet vetít elénk a bevezetésed, hogy csak ámultam.
 
Továbbá is dallamosak és rövidek a soraid (mint legtöbbször), és ugye már komolyan, említenem sem kell, meseszép rímekkel és hangzatos szavakkal eleveníted fel a eseményeket, érzelmeket.
 
Bár jobban átgondolva semmi esetre sem idillikus a műved eleje.
Az első versszak arra utal, hogy ez a tökéletes lény nem létezik.
A második versszakban pedig már az ablak nem is ablak, a baba arca pedig nem azért fájdalommentes, mert nem kínozza semmi, hanem mert érzéketlen.
Utána a harmadik versszakban valóban széppé válik a porcelán képe, bár ez kétféleképpen is értelmezhető. Az érintetlen lány képe jelenik itt meg – akire a lírai én hasonlítani szeretne, de megjelenhet az elhanyagolt baba képe is, akitől mindenki távol van, s lélekben érintetlen.
 
A negyedik versszakod is nagyon szép, dallamos és ezt a muzsika-szerű hatást a szépen kidolgozott – egyáltalán nem erőltetett, teljesen természetesnek ható – alliteráció is csak erősíti. Miközben a szenvedélyes féltékenység (ugye a mondanivalója a versszaknak) lendületet, ritmust ad a soroknak.
 
Majd az ötödik versszakban kiteljesedik az egész mondanivaló, bár ez a vessző miatt két féle módon is értelmezhető.
Mivel a gyűlölhessek előtt van egy vessző, így az ostobán gyűlölést két részre bontja a versed – a gyűlöletre és az ostobaságra.
Így egyrészt nyert egy olyasfajta értelmet, hogy mit bánja a lírai én, ha ostoba, ha egyszer olyan tökéletesen szép lehetek, mint a baba. Akkor lenézhet, gyűlölhet bárkit, mert ő jobb.
Ha a vessző nem lenne ott is hasonló értelemmel bírna, csak akkor egy kicsit másfajta gondolatokat, érzelmi világot enged a lírai énhez kapcsolni, hiszen akkor az tudja, hogy gyűlölni ostobaság – de mégis vállalná, cserébe azért, hogy szép lehessen.
 
És ugyanez a gondolatmenet hajlik át a következő versszakba is, gyönyörűen kiteljesítve, kiegészítve az előzőt.
 
Majd jön a vers csattanója, amikor a lírai én meggyőzi magát, hogy ez nem olyan jó ötlet. Hiszen így a porcelán értéktelen, a szív és a lélek az igazi érték, az a valóságos csoda (ahogy te fogalmaztad meg), és ha vállalja a kegyetlen porcelán létet a lírai én, akkor az igazi csoda ezer darabra törik – és márpedig csoda nélkül még a porcelán is értéktelen – és összetörhető.
 
Igazából az egész versről egy átlagos kamaszlány merengése jut eszembe. Azoknak a lányoknak a gondolatai, akik kevesebbnek érzik magukat a többi, menő iskolatársnőjükhöz képest. Vágyakoznak, hogy bárcsak ők lehetnének azok a porcelánbabák (és ilyen értelemben az érintetlen porcelán lehet akár ironikus is), és elképzelik, hogy milyen lenne egy olyan élet. De a végén úgyis összetörik a képet, mert tudják, sokkal több van bennük mint csak a külső kép.


Egy szó, mint száz, meseszép verseket írsz, élvezet volt olvasni őket, véleményezni az alkotásaidat és nagyon remélem, hogy még olvashatok tőled lírai alkotásokat.
 
Azt viszont megfigyeltem, hogy az írásjelek és a vesszők néha elég kaotikusan következnek, ha gondolod, szívesen írok neked erről is még, de verseknél valahogy sokkal kevésbé vagyok ilyenekre allergiás, mint a prózai alkotásokban, hiszen a lírában sokszor egy-egy rossz helyre kitett vessző, vagy nem helyesírásnak megfelelő, de a műbe illő írásjel is komoly szereppel bírhat. Így ha gondolod, írok neked az ilyesfajta helyesírási hibáidról is, de csak ha szeretnéd. =)
 
 
 
Üdvözlettel:
 

 


2010.10.14. 03:42 Idézet
ravn emrjg Porn gfehkf u ko g gby
2009.03.03 21:54
Mery

Már biztos unalmas, de nagyon állati az Old Tale...xD


2010.07.28. 14:53 Idézet
Lora

Szia Cyanide!
Beírtam a google-be, hogy "színvonalas történetek", és kiadta a lapod címét. Egy fórumon írták ezt Rólad, remélem, további ösztönzésként szolgál. Úgy egy hónapja találtam rá az oldalra, és mindent elolvastam. MINDENT! A kedvenceim közé tartozik a Red as Vine, McWithy Manson, FYLV! (bejön a 18-as karika, főként 19 évesen.:D), Old Tale, és sajnálatomra a befejezetlenek közül is jócskán a szívemhez nőtt a Cowboy Adventure, illetve A Kegyelet. Azért sajnálom, hogy megtetszettek, mert kíváncsi lettem volna a folytatásra. De ha egyszer nincs ichlet, akkor nincs, felesleges lett volna úgy tovább írnod, hogy nem szereted.
Gratulálok azokhoz, amiket befejeztél, gratulálok a verseidhez, gratulálok ahhoz, hogy így tudsz írni. Nagyon kreatívnak, tehetségesnek tartalak. Remélem, hogy még nagyon sok írásoddal fogsz hol mosolyt csalni az arcomra, hol döbbenetet idézni a szemembe. Nagyszerű nyári délutáni programot írtál nekem itt össze az évek alatt. Elolvastam az oldal történetét is (tehát tényleg mindent : )), és irigylem azokat, akik már az elejétől ismernek, olvasnak  Téged. Biztosan van egy-két ilyen kivételes személy.
Még egyszer gratulálok, a későbbiekre sok sikert kívánok Neked, és azt, hogy minden célodat elérd az életben! : )
Puszi
L


Válasz:

Szia Lora,
tök jó, hogy új arcok is felfedezik ezt a dolgot itt, bár már nem foglalkozom vele annyit mint régen, mindig rohadt jól esik a pozitív visszajelzés.
Ez a tizennyolcas karika csak egy poén, elvégre jómagam is nem olyan rég töltöttem a tizennyolcat - június 17-én, egész pontosan:) - de azért nagyon jól mutat a kis embléma ott. Meg hát, jó, ha tudja a gyanútlan olvasó, miféle perverz, lélekölő történetbe kezd bele. Én nem árulok zsákbamacskát. :]
Köszönöm szépen, hogy írtál nekem, kellemes nyarat és időtöltést,
T.: Cyanide


2010.07.09. 18:43 Idézet

Wow.

Az egyik barátnőm mondta, hogy nézzem meg az oldalad, mert valami jót akartam olvasni, valami olyat ami nem ilyen tömegcucc. És igaza volt. Az első történet A Fuck You Las Vegas volt, amivel szerintem belecsaptam a közepébe, ugyanis eddig még soha nem olvastam ehhez foghatót. Vad volt, de mégis érzelmes és teljesen beleszerettem:) A következő amit elakarok olvasni, az az Alacsony Légnyomás lesz, azt hiszem, mert azt sokan dícsérik:D Nem tudok rólad túl sokat( igazából semmit) de aki ilyen jól ír, az csak jófej lehet. Szóval remélem még sok történetet írsz, bár még van mit bepótolnom, az eddigi írásaidból. Úgyhogy nemis írok litániát, a történet hiperszupercsúcs és te is az vagy, amiért felraktad ide, hogy elolvashassuk:D


Válasz:

Ajjaj. :D Pont azt a két sztorit vetted célba, ami valamilyen szinten (magas szinten:D) fanfiction - pedig korábban soha nem írtam fanfiction-t. Ettől aztán majd biztosan úgy fog tűnni, hogy egy kaptafára írok - és lehet, hogy tényleg így van.
Örülök, hogy tetszett a Fuck You, LV!, az egyik kedvencem úgy mellesleg.
Én meg nem vagyok hiperszupercsúcs, csak tök kattant. Úgy igazából.
T.:Cyanide

Ja, és Thx!


2010.06.26. 22:43 Idézet

Tudat Felett is the best :)

A kedvenc történetem,annyira jó....Millió puszi és gratula hozzá :) De a többi is nagyon jó,kivéve az American dreamot és az Alternatív szerelmet...nekem azok nem tetszettek valamiért...Viszont az összes másikat imádom,meg a verseket,meg áh,kész,nem is tudom már szavakkal rendesen kifejezni:D Ám nekem valahogy feltűnt valami hasonlóság az Angelben és a LoS-ban Angyal és Csillám között,ill. az Angyal-Neela,Violet-Ilse testvérpár között.Így még egy összefüggést megértettem,és sikerült még inkább a sorok mögé látnom :) Köszönöm,hogy írsz,hogy olvashatjuk,és "Adjon az ég,mindent amit szeretnél"by tankcsapda(:

Ui.:szeressük a Deathstars-t!:)


Válasz:

Sokkal többet nem tudok írni, minthogy köszönöm. Nagyon. És, hogy Deathstars 4ever and ever.
<3


2010.02.02. 19:19 Idézet
Anne

Szia! Régóta nem jártam erre, amit szánok bánok, mert sok mindent kihagytam, sajnos... Utoljára akkor voltam, amikor a McWithy utolsó része felkerült. Mert ez volt az első történet, amit olvastam és mikor vége lett, valahogy, valamiért nem fogtam bele újabb történeted olvasásába. Igen, lusta dög vagyok, tudom... De! Most itt vagyok :) És nagyon-nagyon várom az Alacsony légnyomás folytatását. Oda vagyok érte. Annyira át tudom érezni a szavaidat, mindent amit írsz, hogy csak ülök a gép előtt és nem tudom levenni a szemem a képernyőről, amíg végig nem olvastam. Amíg az Alacsony légnyomás folytatását várom, belekezdtem a Fuck You Las Vegas c. szoriba. Uhh. Ezért is odáig vagyok. Még nem értem a végére, de ha van időm, olvasom.
Nem akarok össze-vissza mekegni, a lényeg: egyedi vagy, stílusos, csodásan fogalmazod meg a csodás gondolataidat. Remélem, sohasem fogysz ki a szuszból és még sok-sok történetet olvashatunk tőled. És azt is remélem, sőt kívánom neked, hogy minden rendben legyen az életedben és úgy sikerüljön minden, ahogy szeretnéd. Meg még egy dologot kívánok: rengeteg ösztönzést és bíztatást a környezetedtől, az olvasóidtól, az élettől.
Csupa jót :)
Anne


Válasz:

Kedves Anne,
Ne sajnálj semmit...elvégre könyvet is akkor olvasol, mikor van kedved, meg időd. Én meg akkor írok ha van IDŐM és kedvem...senki nem kérhet számon senkit. Én örülök annak ha ti örültök, hogy friss van. Kápísse?:)
Köszönöm szépen a sok pozitív kívánságot, és jó szórakozást neked a FYLV-hoz, meg mindenhez, és még inkább köszönöm, hogy vetted a fáradságot és lepötyögtél nekem néhány sort! (ezek a dolgok annyira meg tudják hozni a kedvemet:))
T.:Cyanide


2009.11.01. 14:19 Idézet
Yuu

Huh...elolvastam pát történetedet...Hát nemtudom,mióta képzed magad,de csak gratulálni tudok.Megvan minden az írásaidban,ami kell,nekem kifejezetten bejön,hogy legtöbbször nem a "happy end"-re koncentrálsz,hogy nem tipikus szerelmes-aranyos történeteket írsz,mint sok más gp-s honlapon,hogy az írásaidban sok mély érzelem van..Én magam is próbálkozom írással,remélem 17 évesen én is eljutok majd kb.egy ilyen szintre.(14 múltam)Amúgy komolyan is akarsz foglalkozni az írással,mármint könyveket kiadni,stb?

Egy rajongóféleségedxD


Válasz:

Szia!
Hááát, olyan tizenkét éves korom óta írok verseket, de önképzésnek számít szvsz az is, ha sokat olvasol, meghallgagtsz más embereket is és fontos, hogy ne legyél beszűkült látókörű:)
AMúgy meg ilyen írások terén nem a gépéből kell kiindulni, nézz körül tortenetek.hu-n pl., vagy akármely netes művészeti szájton, vannak ott igazán jó dolgok is, a gportalon kevés színvonalas írást és írót találni - azért persze akad, magam is ismerek párat;).
Komolyan foglalkozni? AKartam. Most már nem tudom. Bonyolult ez az egész...
Köszi, hogy írtál nekem, várlak vissza, meg ilyenek.
A legjobbakat!


2009.10.26. 11:47 Idézet
Wry

Szia Cyandie!

Nagyon tetszenek a történeteid, főleg a Pine Apple Szelleme, az Amelia... De olvastam az Alternatív szerelmet is, és stb... :) Hát nem tudok mást mondani csak azt, hogy nagyon gratulálok, mert van benned egyediség és ez nagyon tetszik. Ráadásul jók a dizik és a borítók is. Azt megkérdezhetem, hogy hova töltöd fel a képeidet mert a myimg az most szar, a kepfeltoltes-ről meg ne essen szó. :D Köszönöm


Válasz:

Szió,
Köszönöm szépen a kedves kommentárt, jól esik piciny szívemnek:)
A képeket a photobucket.com -ra töltöm, ez egy regisztrálós oldal, de szerintem magasn színvonalasabb és jobb, mint a myimg, ill a képfeltöltés együttvéve.:D És keveset vacakol. :) 


2009.10.25. 12:46 Idézet
Barbi

Rég írtam ide és gondoltam, jól esne pár sor.
Az igazság, illetve a baj az, hogy semmi újjat nem tudok Neked mondani. Még mindig nagyon tetszik, ahogy a történetek alakulnak, ennyi idő után is meglepsz. Sosem tudni, mi lesz a következő lépés. De ez így is van jól! : )
Valamint köszi, hogy annak ellenére, hogy rengeteg dolgod van és arra sincs időd, hogy összeszedd magad, még mindig itt vagy, írsz és foglalkozol az oldallal. Köszönjük! : )


Válasz:

Szija!
Igazából én nekem kellene megköszönni,hogy ti is itt vagytok, senkinek sem egyszerű az élete, suli, magánélet etc...
Na most az, hogy én egy kicsit változtattam az életvitelemen, azt is jelenti, hogy ezáltal kevesebb időm jut az oldalra és az írásra, de én szeretem, és nem igazán akarom abbahagyni... :)
Köszi a szép sorokat, remélem nem pusztul ki belőlem az, ami még itt tart néhány embert, és nem tévelyedünk el a sablonosság unalmas aknamezején...


2009.08.22. 14:35 Idézet
Day

Na... e,kezdem. x) Hallod, ha ezeket reménytelen kiadni, akkor az olyasmi történeteket, na jó nem akarok neveket említeni; mert nem becsülök alá könyveket, de ha azokat kiadták ezt is simán. Figyelj, annyira jók ezek a könyvek, szerintem, noha nem is, annyi idősen mint most vagy, de felnőtt korodra a könyvespolcokon fognak csücsülni. Gratulálok, nagyon ügyes vagy.


Válasz:

Jaj, köszönöm...:) Nem is írok semmi mást, csak azt, hogy köszönöm és gyere máskor is... és a kiadást meg majd meglátjuk... Puding próbája az evés - meg a marcipáné is:P
T.:Cyanide


2009.08.17. 22:31 Idézet

A verseid is gyönöyrűek. Kifejezőek . :) csodálkozom, milyen jól írsz.


2009.07.28. 21:52 Idézet

Elolvastam az Alternatív Szerelmet... <33 tetszett.


Válasz:

<3 :)


2009.07.27. 10:21 Idézet

Szia!

Nekem 3 kedvenc tortenetem van tolled: Red as Vine, Tudat felett es F*ck you, Las Vegas!

Azert ezek,mert:

A Red as Vine-ban a csaj nemileg hasonlit ram felfogasilag!

A Tudat felett pedigmagaval ragadott, mar akkor amikor a Tartalom Jegyzeket olvastam,es a tortenet meg egyszeruen csodalatos!

F*ck you, LV, pedig egyszeruen tokeletes! A storyrol es abandarolmar nem is beszelve, csak neha kicsit erthetetlen, hogy ki is beszel per pillanat!

A masik ok, amiert velemeny irasra adtam a fejem, az pedig az, hogy en is irok,irogatok,probalkozom! Csak nekem valahogy nem sikerul. Marmint, a szavak jonnek, de nagyon kell figyelnem a szoismetlesre! Neked hogy sikerul hogy nincs benne(vagy csak nem eszreveheto)?

Esetleg, ha egy kritikat tudnal irni a tortenetemhez, azt megkoszonnem, hiszen az egyik kedvencem vagy!;)

Plusz, van egy oldal -majd ha hazamegyek bemasolom- ami egy konyvkiado ceg honlapja,  es szerintem nagyon jo ajanlatuk van! Nem draga, meg semmi ilyesmi! Szoval szerintem siman ki tudnad adni!

Puszi: Viry

www.eztkapdki.blogol.hu

 

 


Válasz:

Szia!
Első sorban, köszi ezt a pár sort, amit rám szántál, meg a dícsérő szavakat is!
Másodszor, a szóismétlésről annyit, hogy mindig, mindig olvasd át, amit írsz, vagy az egészet egyben, vagy bekezdésenként, és mikor visszaolvasod úgyis szúrni fogja a szemed.
Meg fogom nézni az oldalad, amint lélegzethez jutok, aztán majd olvasok meg írok hozzá véleményt:)


[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

 

Kövess instán:

__sniffany___

 

És a FB oldalam:

Sniffany Meséi

 

Cseréim

queenlogolastversion.jpg
Queen of the Stones írásai

Brutal Wonderland

Morning Lights

Noira Quel fanfictions [eng]

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!