Cyber-mesék - Sniffany Felnőtt Meséi
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01.Cyber-mesék
 
02. Archív
Réges-régi írásaim
04. Oldal
Vendégkönyv, linkek, miegymás.
Sniffany Meséi Blog

 

 

 

Absztrakt

Lilith Megéhezik 6 - Lángoló Bosszú és Újhold

2023.12.15. 19:30, Sniffany
Fin

Lilith merev kitartott karral, rezzenéstelenül ült lótuszülésben Annickkal szemben. Hosszú ujjai közt himbálózó obszidián inga metronómszerűen lengedezett kelet és nyugat közt, a lány üvegesedő szemei előtt.

Annick képtelen volt felidézni akár egyetlen olyan emlékképet, ahol bármely szülője, rokona felismerhető lett volna. Barátai nem voltak. A Boersma család elzárva tartotta őt a külvilágtól. Magántanulóként oktatta őt az apja, amikor nem tanult, akkor az anyjának segédkezett a házimunkában, s persze mindenekelőtt a helyi muszlim közösségi életben vett részt.

Egészen tudatlannak tűnhetett, ám rendkívül intelligens, érzékeny kislány volt, aki burokban nőtt fel. Lilith nem állhatta, hogy ne segítsen rajta. Ugyan már soha sem tudhatja meg, mi lett volna, ha normális, szabad gyermekkort és életutat kap, de azt még megtapasztalhatta, mivé válhat az ő démoni segítségével.

A nővérek napok óta nem látták Lilithet. Az a pletyka járta, hogy már nem érdekelte többé a fekete hit terjesztése. Valóban, Lilith úgy érezte, mindent elért, amit akart. Most új küldetést érzett magáénak, lelkében nyugtalanul kavargó, kitörni készülő tettvágy feszítette. Itt már egyébként is mindent véghez vitt, amit lehetett.

A katolikus egyház templomai feketén ragyogtak Baphomet vigyázó bal keze alatt. Megtette, amit az Ördög megkövetelt tőle. Most máson volt a sor, egy egész új generáción. Lilith szívügyének érezte, hogy utat mutasson nekik, hogy lássák, van más választás, mint amit a világ és a nagyhatalmak beléjük sulykoltak.

Annick Boersma volt az élő, ártatlan bárány eltévelyedett példája. Lilith anyai szeretettel oltalmazta a lányt. Nem számított hány nap telt el, hányszor telt ki a hold – nem hagyta magára fogadott leányát. Annick nem merte elhagyni a kolostor alagsorát. Probst nővér időnként hármat koppantott a minden fényt és életet kizáró zárt tölgyajtón, ezzel jelezvén, hogy ételt és italt hozott.

Lilith senki mást nem engedett Annick közelébe, még a legközelebbi bizalmasait sem. A lány így is félt, még tőle is, napok múltán is. Olykor úgy ölelte, mint anya a néma gyermekét. Bár nem lehetett szóra bírni a teremtést, osztozott a fájdalmában, átvett belőle és Annick mellkasa napról napra könnyebbé vált. Újra lélegezni kezdett.

Lilith ekkor látta elérkezettnek az időt a hipnózisra.

Elő kellett csalogatnia azokat az eltemetett emlékeket, melyek bezárták Annick Boersmát. Lilith fel akarta szabadítani a lány lelkét, kerüljön is bármibe.

 

 

Hardcore Never Dies Film

2023.12.14. 13:46, Sniffany
Holland Trainspotting

 

 

A holland Trainspotting, de tényleg. Isten ments, hogy én itt összehasonlító filmkritikai elemzésekbe kezdjek, hát who am I ugye, meg hát 90-es generáció vagyok. Se nem ősgabber, semmi közöm hozzá - de azért én azt hittem naívan, hogy ez egy történelmi és zenei kulturális értékekeket megjelenítő film lesz. Hát ehhez képest csak narkóznak, szórnak és szétverik egymást, de az OST legalább fasza. 

 

Nekem kurvára trainspotting vibe már az eleje is, ahogy főhősünk elmélkedik az egzisztenciális void és a fuck the system filozofikus mélységeiről.

"Beetje slapen beetje neuken beetje eten en dan gewoon nog een keer." 

"What did we do all day? What all wild animals do.A little resting, a little fucking and occasionally getting off your butt to look for some food.  Now we are 3000 thousand years further and what exactly have we achieved? We built cities, flew rockets to the moon, invented drugs against typhoid and built giant factories where we all spend fifty weeks working ourselves to death every year. Fifty weeks of toil and then go on holidays for two weeks.... 

... And what do we do when we're there? Exactly. A little resting. A little fucking. And occasionally getting off your butt to look for some food. 

Resting. Fucking. Eating.

We haven't made any progress at all."

Mijenigaztölle. Choose life!

Az ember alapvetően egy állatias ösztönlény, egocentrikus, magát mindennél és mindenkinél különbnek tartva, mindenféle valós és logikus megalapozottság nélkül. Különösen szubkultúrákba verődve fokozódó a jelenség. Nincs kivétel. Én sem vagyok az. Sex and violence. A többi csak körítés és önfényező szófecsérelés - tette hozzá az önjelölt asztalfiók-író hümmögve lekörmölve még egy mondatot. :) Regresszálunk. Megyünk a piktogrammok felé. 

Azért az cuki tanmese-jellegű, hogy a széphajú, szomorúszemű fiú paradicsompakolós ismétlődő jelenetei közepette siratja a zongorista kezeit és a soha ki nem teljesedő belső művészt. Ez meg enyhén Sefa utalás, de lehet, hogy csak én látom bele. Leven is lijden, ugyebár. 

Az is egész' megható amikor a másik kopasz szanaszét veri a nője szüleinek házát baseball ütővel, természetesen külön hangsúlyt fektetve a Szűz Márias képre is a falon. Szilánkok szállnak szerteszét, ahogy az üveglap közepébe talál. 

Erről annyira ez a vidi ugrik be:

 

 

Látszik a tekintetén a nemhelyeslő, megtört fény csillanása. De azért nem csinál semmit, ugyanúgy szív meg szór tovább a film hátralévő részében is. Hát ennyi ez.

A kiskutyát kár volt kivágni az ablakon, az állatokat mindig úgy sajnálom a filmeken. 

Armageddon presents -Broken Minds & Hysta

2023.12.11. 15:18, Sniffany
Csepel, Playground

 

Azon gondolkodtam, hogy a Broken Mindsba mikor szerettem bele, aztán rájöttem, hogy nem is a mikor, hanem a hányszor a kérdés. Először nem is figyeltem az előadót, csak odavoltam az Ensiferum Wanderer feldolgozásért. Fantasy fanatikus vagyok, a viking mitológiai tematikával meg grammra meg lehet venni.
Másodszor a 2022-es Electic Fortress-en, Anime szettje alatt álltam és csak hallgattam a Die Alone-t. Szeretem a szomorúság arcba vágó megvalósításait, ez meg afféle melodikus műalkotás, a darkabb fajtából. Jó.

Szóval igazából őket vártam, persze Hysta sem rossz Én nő vagyok, de a fasziknak kell a Hardcore Barbie és Hysta olyan, mint egy zsenge mini-Korsakoff.

minikorsakoff.jpg

„Tehetséges farkaskölyök, veszélyes lesz ha felnő.” -  A HC-s fiú haverjaim imádják. A Radiummal közös trackje engem is mozgásra bírt, pedig már öregszem. Elindulni is alig akaródzott a hidegben, két vodkaszóda kellett, mire felmelegedtem, kellően feloldódtam, éjfél előtt estem le egy kicsivel, elcsíptem a hazaiakat, jól esett átmozgatni az elgémberedett végtagjaim. Még nem a végét járom, de azért már megérzem a hideget meg a bulikat is. Aztán miután megfogadom, hogy nem megyek többet, vagy csak évente egyszer, már veszem is a következő early bird-öt hirtelen kattanásoktól vezérelve. Valamiben el kell pusztulni, vagy fáradni. Az az igazság, hogy sokat javult itthon a hard felhozatal, az Armageddonos bulik szimplán jók, színesek és változatos alfajokat vonultatnak fel. Kellett már ide a vérfrissítéses vérpezsdítő vérfürdő. Úgy kell a BPM, mint a vodka – gyorsan és minél ütősebben. :D

 https://youtube.com/shorts/QIM2Lg64W5o?si=t9yGCANbC6yNkgRE

 

 (A short youtube vidiket valamiért nem engedi preview nézetbe rakni ez a szerencsétlen felület)

 

 

 

 

 

 

 

 - Mi ez a track, ezt ismerem...
 - Igen ez az a csilingelős,amit mindenki ismer
 - De mi ez, Peacock? Nem Peacock.
 - Nem tudom de mindenki ismeri 

:Ja, Creeds, a Dr. Peacock in Concerten férkőzött a tudatalattimbaa dallam, márciusban, tíz óra frenchcore alatt volt rá ideje. :) 

 

 

 

Cursative egy állat. Tört meg hard, veszett és érdekes ki van a maszk alatt (csak nem egy másik maszk? Most hallottam másodszor, már szokom, erre is rá. :)

 

Nem tudom megunni a régi rock/metal trackek hardcore-al alkotott szimbíózisát. Gyerekkori flash, régi ZP, csak akkor még kettő az egy arányban ittuk a vodkanarancsot a Borároson. Van, ami változik, van ami vegyül(et), ez az egész őrület. Már talpon se' kéne lennem, de azért még ugrabugrálok egy kicsit, hátha jobban alszom utána. :) 

 

Lump. Na, mire idáig jutunk a line upban, addigra már félrehangolt rádióadás-szerű effektet vált ki az agyhullámaimra gyakorolt hatású torz káosz a szivárványhányásos fényekkel kombózva. Jó egy kicsit nézni, de nem a szokásos valóságot látni. 

 

Képek itt 

Sánta Klaus idén se hozott lófaszt se

2023.12.06. 20:36, Sniffany

Töröm magam de minek :D

2023.12.05. 02:03, Sniffany

A gesztenyeenber

2023.11.29. 08:01, Sniffany

Bocs, hogy ezt mondom, Szívem, és ez most fájni fog... De Te is pontosan tudod, hogy jellemükből fakadóan képtelenek rendes támasztékok lenni.Ez olyan, mintha egy olyan papírra rakható kőnehezék helyett, egy gesztenyét helyeznél a lapra. Olyan kis könnyű, tüskés csonthéj nélküli gesztenyét, amit könnyedén arrébb görget a szél. Na nem gesztenyepürét, az túlzás, bár egy fagyott, tömbös, cukros gesztenyemassza is stabilabb, mint az a szerencsétlen fáról lehullott gesztenye termés. Ennyi. Ők ilyen kis gesztenyefigurák,tudod, amibe beletűzdeled a fogpiszkálót, mintha igazi barát lenne, de ő valójában csak egy GESZTENYEENBER. 

 

Suckynthos és a tinder

2023.10.30. 19:14, Sniffany

dirty_hands.jpg

'Neked meg miért néz ki így a kezed...? Ja. Ez gyors volt."

 

De tényleg, mi a faszt csinálsz Zakynthoson ha hétből három napon át úgy esik az eső, hogy már várod mikor jön Noé a párosított állatokkal egy kurva bárkán? Mert hajó az nem indult ahhoz a bazinagy híres sziklához a Google fotók első találatából meg a képeslapokról. Nem láttuk a hajóroncsot a Navaggio beachen. Teknőst és görög faszt, azt legalább igen.

 

Rázogatós Xristos

 

Suckynthoson felrobbant a Tinder. Persze, ezek kifigyelik a szezonálisan érkező turista csajokat, aztán sírnak, hogy mindegyik ingyen idegenvezetőt akar. És koktélokat. (Tényleg, egy hét alatt ötször annyi matchem lett, mint itthon egy hónap alatt…)

„Legalább történt valami a viharon és hullámokon kívül” alapon elemeztem ki Queen of the Stones-nak az első, szerencsétlenebb matchem. Akkor már úgy tépte a pálmalevelekből készült napernyőket a szél, hogy ebből nem, hogy fürdés, de a parton kóricálás sem lesz és ez annyira elkeserített, hogy basznom kellett és kész.

Először a strandon próbáltuk. Túlságosan fújt a szél, a hajam az arcomba tapadt, öklendeztem a  saját tincseimtől.

Aztán azt mondta „I know a spot” és rövid vezetés után lefordult egy elhagyatott, egykor biztosan forgalmasan működő benzinkútra. A kopott Kärcher logó alatti koszfoltos, mocskos kirakatüvegben tükröződött a torz arcképem a kocsi ablakain át. Felröhögtem.

- I don't fuck here.

- Maybe there? - kérdezte a szemközti tisztásra bökve.

 - Right, if no one sees us - hagytam rá. Helyes kis kacskaringós kovácsoltvassal díszített kút állt a fák közt, a gyér közvilágítás premier planban engedte látni az elhaladó autósoknak az ott parkoló kocsit, amiben baszni készültünk. Igazi görög romantika egy kilátóponton, valami magasabb dombon.

- Backseat – mondta tört görög-angollal, miután hátrahúzta az első ülést.

- Wait, I do my hair - előkapartam egy tengeri sótól szétmart hajgumit a megviselt, lámás kis tornazsákomból. - Like before BJ In the porn movies - vázoltam unottan, miközben fölkötöttem a hajam.

Nehezen kászálódtam a hátsó ülésre, a szandálom nem, csak a bugyim vettem le.

- Are we going to fuck on THAT?! – szárazon felnevettem, mikor megpillantottam az apró kereszt alakú ezüst medált, ami a hátsó ülés mértani közepén lógott.

..és akkor meg megkérdezte, hogy a hotelszobában ülő barátnőm miért nem megy férjhez, hogy baszhasson.

- Girls don't get marry to fuck in 2023… - sóhajtottam unottan.

A gumiban többször lankadt le neki. Rázogatni kezdte, hátha attól életre kel. A másodiknál annyira kiábrándító volt, hogy közöltem, inkább vegye le és fejezzük be. Ráköptem ő pedig másodpercre pontosan akkor durrant el, amikor utasítottam rá.

- You made a low record – nevetgélt zavarodottan.

- Nevermind. At least something happened – ásítva dőltem hátra. A lámpások szentjánosbogárként világítottak a sötét viharos szigeti éjszakában.

 

Greek tinder in a nutshell: A szüleimmel élek, kereszt alatt baszok a kocsi hátsó ülésén egy turista lánnyal, akit honey-nak íhívok és minden nap irkálok neki a szánalmas teljesítményem után. Hátha a szar idő rásegít.
(Nem segített.)

 

Andreas

 

Na, ő már helyes volt, potens, pénzes – és pontosan tisztában volt az adottságaival.
Még mindig pocsék idő volt és előző este Alykanason ragadtunk, mentségemre szóljon, olyan szomorú arccal ültem egy retro zenét nyomató bárban a csillagszórós harmadik koktélommal, hogy a pincérnő free shotot hozott. Attól sem lett sokkal jobb, de azért lehúztam. A taxi is negyven percet késett.
Ez az év egy Covid utánzat,  csak nem fizikailag vagy elzárva. Kibaszás.

Hát másnap megint rám fért egy dugás.

Ettől legalább orgazmusom is volt és kiváló gintonikot kevert, egy elegáns, tengerparti ház üvegasztalos nappalijában.

Minimál design, absztrakt elemekkel tűzdelve, hanyag elegancia, de minden méreg drága. Jeeppel jött értem, helyes, illatos, fiatal belső építész.

Panszkodik, hogy minden nő free tour guideot akar, míg ő randevúra vágyik.
Sajnálkozó együttérzéssel hallgattam. A szemem sarkából megállapítottam, hogy baszható kategória. Az angolja is egész kellemes volt.

Azt mondta, csak egyszer szexelt lánnyal tinderről a barátnőjén kívül és füvet is csak egyszer próbált a haverjaival. De azt tökéletesen vágta, hogy olcsóbban lehet kokót szerezni a szigeten.
Érdekes módon egy szájpecek és egy dildó is előkerült.
Szegény, ártatlan fiú, akit kihasználnak a jött-ment turista nők.
Kellemeset basztunk, hamar elmentem. Nem volt nagy farka, de pont elég és ami fontosabb; tudta használni.
 - You are dangerous, aren’t you? – kérdezte a párásodó szemüvege mögül, miután levedlettem az intellektuálisan kommunikáló, kifinomultabb harmincas nő szerepét és egyszerű, baszni vágyó ribancként a ruháim és gátlásaim is levedlettem, mint egy kígyó. Kifent méregfogain már gyöngyöződtek a gyönyör áttetsző cseppjei.

De ennyi. Meg egy kis másnaposság. Aztán kisütött a nap, úgyhogy végre hasító motorcsónakon repültünk Cameo Islandtől a Keri barlangokig. Beleszerettem abba a vegytiszta józan adrenalinba, amit a hullámokon ugráló, száguldó speedboat ad. A kapitány néha élvezettel stírölte, ahogy lúdbőrzik a karom és a melleim az adrenalin és endorfin egyvelegétől. A kalapom letépte a szél, de nem bántam, hagytam, hogy lobogjon a hajam a szélben, aztán mikor kikötöttünk ledobtam a ruhám és a vízbe vetettem magam. Ezért jöttem, nem tinderezni, a rohadt életbe, és ebből jutott kevesebb.

A síró, depressziós középosztály félig elcseszett nyaralása. Kéne egy motorcsónak, egy házikó a parton, vagy csak egy aprócska studiólakás. Semmi luxus, csak egy kis egérút, egy menedék, innen el… A nyomor még mindig álmodik néha, innen, a budapesti magányos kis panelszobából.

 

Creed - by "Név nélkül mer feketelistara basz az FBI" :D

2023.10.22. 06:59, Sniffany

I do not believe in any deity or deified being or concept ever to have been conceived by the human mind.

 

Surely, as certain as the fact that the sum of human knowledge, as well as our capacity to observe our reality is so infinitesimally small as to be functionally nothing

 

There is or are beings or phenomena or concepts approximating what one might imagine is the totality of "Godhood".

 

Omniscience, omnipresence, omnipotence.

 

An existence governed by predestination. A universe enthralled to the path of a history set in stone.

 

Fatalism is not freedom. Fatalism is a perversion of the right of all beings to self-actualize. Fatalism is a repulsive abhorrence infesting the minds of homo sapiens, robbing us of our chance to realize our potential.

 

Whatever, wherever, whenever such a thing may be

 

The perseverance and prosperity of the species demands we all of us endeavor with all our might

 

To kill it.

 

Utterly.

 

Without mercy.

 

Only then, can Man truly be free.

Fall Fail

2023.10.21. 11:06, Sniffany

..hát ja ocsmány már megint,
mármint

OLYAN SZÉP AZ ŐSZ

mint a faszom.

 

Nedvezik és sárga

meg piros.

Nem tudom meddig bírom még
ezt a rengeteg évszakot.

 

/Queen of the Stones, Sniffany/

Végjáték, színjáték, tragikomédia

2023.10.06. 12:59, Sniffany

 

 

 

Ez itt a végjáték
Hullanak az álarcok
Kialakuló végtelen párharcok
Most mutatkozik meg 
mi mennyit ér
Alamizsnáért s hatalomért
folyik a vér

Rotterdam Hooligans, Supremacy

2023.10.06. 04:52, Sniffany
nem tudok újra tinédzser lenni de kurvajó a kristály

 

Elszìvom a békapipát kikkerhoedjéban
Sniffany Nederlandban megint túl kész van
A béka sem veszi észre, ha lassan főzik meg
Ezek itt többen szép lassan ölnek meg
Rotterdam Hools,
Majdnem Kispest
Itt a falra fújt graf
màsképp' is feest
Rotterdam Terror Corpse
Jobb ha egy szót sem szólsz!
Hogy ennyi évesen
Itt ragadtàl te is
Hàny év utàn is?
Ne vegyél mindent
túl véresen.
Hollandia elvesz
emlékeket, elpusztìtott
agysejteket, szerelmeket
Pénzt.
Jelenetet rendez, mikor
kinek kedvez, kockajàték mindez.
Hazajàrok néha, mint mosolygó kis béka
Keserédesen
...ezer évesen.

 

 

Szupermaci, ujabb strigula vagy a jegyzetfüzetemben
(De a zeehondkick meg a madamm bevallom engem basztak meg 🐸💚😬)
Kész vagyok mint a hàzifeladat
A jegyeladásban, apró szàmadat
Nem'tom mi ez a kibaszott kàosz àradat
és, mondd, miért kötök ki mindig ugyanott?
Annyiszor lekéstem azt a sàrga vonatot
Több sínen siklott ki, az is, meg az életem is
Lehetne ez puszta véletlen is
de a màniàkus séma túl gyakori ahhoz
A fogyatkozó fejezetek gátolják, hogy lapozz

***

Amikor háromszor mondom le majdnem az egészet, de azért bevásárolok hat kiló narancssárga ruhát X-Qlusive-ra. Végül mikor már rezignáltan, félrészegen, hátradőlve mindent elengedek Rotterdam Beergaardenjében, akkor csak rám nézel, hogy akarok-e jegyet én meg odacsúsztatom a telefonom feloldva, a-lanatural, minden mocskos chatablakkal megnyitva. Mire imbolyogva visszatérek a női mosdóból egy random szervált sörrel a kezemben, amiben ki tudja mi van, de enyhén darál a kép (a másik slejmet okádik induláskor pedig én szóltam, hogy valami van a piában és nem én voltam - ja, hogy hánytam? Nem emlékszem.), addigra nyertél nekem egy Supremacy jegyet. Mint aki jól végezte dolgát megint hátra vágódok a széken, eszembe juttatjátok, hogy még egy jegy kéne. Ja, hogy - legyintek. Azt is megnyeritek. Belenyalok a kristályba, teszt meg amolyan minden mindegy jelleggel. Keserű, aztán édeskés. Pure.

K. utálja ha írok róla, úgyhogy nem írok. (De azért csak írtam, bleee XD) <3

Már hazafelé megérint picit, a bulin a meleg napsütötte Brabanthallanben meg széjjelvág. Pont kellemesen, kétkörösen. Azért vicces, hogy az első adagom bevételekor egy egész sor női mosdót elkordonoznak, és egyedül állok ott. Most akkor rajtakaptak, vagy VIP vagyok? 

Mit számít már, de tényleg? KUT bazmeg, Supremacyn vagyok és azt sem tudom ki játszik, mert minden ugyanúgy szól. Szépek a fények. Drága a sör. Kurva dögösek a félmeztelen kétméteres fresh holland huszonéves fiúk. Az egyik narancs legyezővel kínál, de csíkot kér. Nem kell legyező, amúgy is van már kettő, az egyiket úgy találtam. Törött volt, de örökbe fogadtam. Az MDMA erősítő a haldokló empátiám.
Nem panaszkodom, öt percet nem ültem a bulin, végig verettem, ahogy kell, jó volt azért, de már most a Pandemoniumot várom. Pedig ott, na ott aztán biztosan nem lesz megváltás az Infinite Chamberben. :D (BTW ha valaki tud egy kis megváltást, csere is érdekel.)

 

***

Amikor háromszor mondom le majdnem az egészet, de azért bevásárolok hat kiló narancssárga ruhát X-Qlusive-ra. Végül mikor már rezignáltan, félrészegen, hátradőlve mindent elengedek Rotterdam Beergaardenjében, akkor csak rám nézel, hogy akarok-e jegyet én meg odacsúsztatom a telefonom feloldva, a-lanatural, minden mocskos chatablakkal megnyitva. Mire imbolyogva visszatérek a női mosdóból egy random szervált sörrel a kezemben, amiben ki tudja mi van, de enyhén darál a kép (a másik slejmet okádik induláskor pedig én szóltam, hogy valami van a piában és nem én voltam - ja, hogy hánytam? Nem emlékszem.), addigra nyertél nekem egy Supremacy jegyet. Mint aki jól végezte dolgát megint hátra vágódok a széken, eszembe juttatjátok, hogy még egy jegy kéne. Ja, hogy - legyintek. Azt is megnyeritek. Belenyalok a kristályba, teszt meg amolyan minden mindegy jelleggel. Keserű, aztán édeskés. Pure.

K. utálja ha írok róla, úgyhogy nem írok. (De azért csak írtam, bleee XD) <3

Már hazafelé megérint picit, a bulin a meleg napsütötte Brabanthallanben meg széjjelvág. Pont kellemesen, kétkörösen. Azért vicces, hogy az első adagom bevételekor egy egész sor női mosdót elkordonoznak mire előkecmergek, és egyedül állok ott a sornyi toitoi előtt. Most akkor rajtakaptak, vagy VIP vagyok? 

Mit számít már, de tényleg? KUT bazmeg, Supremacyn vagyok és azt sem tudom ki játszik, mert minden ugyanúgy szól. Szépek a fények. Drága a sör. Kurva dögösek a félmeztelen kétméteres fresh holland huszonéves fiúk. Az egyik narancs legyezővel kínál, de csíkot kér. Nem kell legyező, amúgy is van már kettő, az egyiket úgy találtam. Törött volt, de örökbe fogadtam. Az MDMA erősíti a haldokló empátiám.
Nem panaszkodom, öt percet nem ültem a bulin, végig verettem, ahogy kell, jó volt azért, de már most a Pandemoniumot várom. Pedig ott, na ott aztán biztosan nem lesz megváltás az Infinite Chamberben. :D (BTW ha valaki tud egy kis megváltást, csere is érdekel.)

 

PS: nem'tom. Ez itt most nem egy Supremacy beszámoló. Persze, jó volt, meg minden, de az időzítés, a betegség, a lemondások, a sold out és a pótlék X-Qlusive volkliedje énekkórista kilátásai annyira lehoztak az életről, mint háromnapos lejövő egy normális fesztivál után, csak ez sajna a before volt. De azért a káosz rendre intett, alakult itt minden is, még több is, mint kellett volna. Azért Furyant szétadtam, csak ezek a félórás szettek még az én kattogó óraművemben is furcsa időzavart képeztek. Legalább Gay Zero Project sem mert ilyen ultradivat kislány HS-t tolni ezen az eventen. Nem mondom, hogy maga volt a sötétség, de azért közelítgetett a szürke ötven árnyalatához. Baszott ez, csak nem akkorát. Vagy az én toleranciám és ingerküszöböm tolódott túl. Meg amúgy is imádok panaszkodni.  

Minden mindegy már és az is volt

2023.09.18. 04:56, Sniffany
Címkék: csakúgy void nihi

 

 

"Hát ja, már mindegy, meg ha nem lenne, is az lenne." - Queen of The Stones Coelho

Druida

2023.09.14. 17:04, Sniffany

 

Fotó: @Sztomy35mm

 

A növények meghálálják a törődést,

Nem úgy az emberek

Szegény pára, fás a szára

S egy levelet író lehelet .

Saját kertem művelem

műgonddal, szinkronban

a fogyatkozó félholddal

Inkább, mint mit műveltem

magammal, ezzel a félholttal

újra életre kelt a természetbe

visszatérve

Sietve, de rég elkésve

eltévedve, elvétve az irányt

nincs más, ami pótolja a hiányt

Generációs, génállományos szakadék és faszszopás

2023.08.27. 08:07, Sniffany

 

 "Jujj tényleg. Simp - > Incel - > Faszszopó"

 

Van ebben valami, hogy ez a hatalmas elbuzisodás és transzgender generáció annak a következménye, hogy a férfiak érettségi határideje kitolódott, a nők meg egyre korábban érnek. A faszik mamahoteleznek negyven éves korukig, nem tudnak elköltözni, meg leválni anyagilag, sem érzelmileg. A nők simpeltetik és kihasználják őket, szex nélkül, úgyhogy a végén mindegyik leszopja egymást, mert az marad. 

Konklúzió: A faszszopás felé vezető út simpekkel, incelekkel és közös no fap marathonnal van kikövezve.

Hot girl summer is over

2023.08.23. 06:03, Sniffany

 

Differenciák a Margitszigeten
A napfényes sétát nyáron én
úgy élvezem
Jaj, mint a strandot
Szépfiú ajkai közül a
Sattot
Lelkével együtt
Szívom ki.

 

 

 

Mai Wookok és Életmód

2023.08.20. 08:39, Sniffany

 

- Te...ezek a mai 22 éves kis newbie wook-ok naprakészebbek, mint mi voltunk. 

- Naprakész, borúra kész, mindenre is kész... 

- Mi lesz vele tíz év múlva, ha már most tudja mi az, hogy növekvő tolerancia?

- Az, ami velünk. Feszülés, mások által körbeszülés, szipogás és torokköszörülés.

/Sniffany - Queen of the Stones párbeszédek/

"...bezzeg a mai fiatalok" ... már tudják mi az a gyorsan növekvő tolerancia. Ezek így születtek. :D

"...különben is azt a heti három faszt életvitelszerűvé kell fejleszteni, nem befejezni, mama."

The Worst Pies in London - de legalább őszintén suttyó :D

2023.08.05. 18:14, Sniffany
Victoria & Albert Múzeum
- Milyen múzeumban is vagyunk?
- Hogy érted?
- Mi a tematika?
- Minden, amit osszelopkodtak az angolok.
 
-Az ázsiai gecinagy élvezettel nézi, ahogy próbáljuk kirakni a csempéket.
-Biztos jól szórakozik, hogy na a kis csicska europidok egy szaros puzzle-t nem bírnak megoldani xD
 
***
 
- Nézzük az árakat...
- Most mit akarsz manifesztáltam neked nyolc penny-t.
- Fontot. Milliomos vagyok geci
 
***
- Ez ez a város...Budapest élhetőbb.
- Ugye? 
- Ja es a cigányok nem rosszabbak, mint a kendősök.
- Ugye?!
-Ja. Meg a faszik is...fu...
- Szerinted miert jartam évente ötször Párizsba, megnézni az Eiffel tornyot?
- Hát...
- BASZNI MENTEM.
 
****
Biztos vagyok benne, hogy 15 másik csajra is ráírt velem együtt. Elment a gusztusom. Nőnek akarom érezni magam, nem egy villásdugós igazi Uk forma konnektornak, ami nem is tölt. Csak
zárlatos. Kieg. Es a végén felrobban a faszba.
***
 
Az egesz vilag borderline mer határokat húztunk az országok közé.
 
***
***
....de hát basszameg nincs megfelelő ország.
 
Azért a McKenna idézet az utcán befigyel... <3 :3
 
 
 

Copenhagen - by Kris Hajas

2023.08.01. 11:52, Sniffany

 

"Akartam írni, hogy "Parts of you are not yours" – this part is art.  Ez a te (p)ar(t)s poetica-d. Zseniális." - Sniffany 

 

Ahol a magyar származás az irodalmi angollal találkozik a kortárs káosz alkotás teremtő erejével. Az a multilinguális nyelvhasználati szint, ahová még Sniffany-nak is fejlődnie kell. Ez itt a bakELIT art-cult, only for the occult <3

....a többieknek ez már túl bonyolult.

 

Love letters to Beloved Cities – Pt. 1

-

As soon as I’d arrived to meet you for the first time, I’d left you almost immediately.

Parts of you are not yours, but independent elements bound to your proximity.

I had not even gotten to know you, whereupon I’d realized, suddenly:

I’d never even known me.

Just like that, I was thrust, inadvertently, into a whirlwind of proclivity.

-

Two-thirds of the year you are cruel; battering me with inequity.

That latter third though. Heh,

I became ensnared by magical prophecy.

With no chance for respite or recourse, I resolved never to resign myself to destiny.

“Rather than submit to thy dominance, I choose oblivion!”

You are so near, and yet still: so far away.

-

What then, I wonder, draws me back to you,

Again and again,

Interminably?

Is it your calm assertiveness? A kind of minimalist, orderly beauty?

Or is it the wildness hidden underneath your skin,

Not even a veneer, simply: translucency?

That peculiar way you have civilized your noble savagery?

-

You are so near, and yet still: so far away.

And vast distances are difficult to traverse, with many a danger

Along the way.

But in your stead, I wouldn’t be surprised, should I suddenly

Appear again and again, having made my foray.

Until such time, do me a favour and never change, ma chérie.

Fapados Faszság

2023.07.30. 09:59, Sniffany

Amikor felszállunk pont ez szól a podcastben, mindig tűpontosan találó aléfestőzene a hard az élethez, legalábbis az enyémhez. 

A bácsi mellettem kioffol, tátott szajjal, hátra dőlve alszik.

A C ülésről bámulom a felhőket, éreimben száguld az adrenalin.

 

I can move every mountain

Climb every tree

Fly  like an eagle

High as can be

...I want to be free

 

Es minél inkább hitegetjük magunkat a szabadság illúziójával, minél inkább kergetjük, annál több láncra verjük magunkat

Paradoxon ez, a lelkesedésem alábbhagy (valahol a Duna felett), de nem baszódik el teljesen a kedvem, mert pontosan tudom, mint jó kis diáklány megtanultam a leckét,

a tudàs-unàs kurva anyjáig ismételtem a klisét

Minél magasabbra szállunk

Annal melyebbre zuhanunk

Miközben tizezer láb magasan

Egy ketrecben suhanunk

Való igaz

Sovány vigasz

Nem hat láb mélyen sorvadunk

Beadja meg az életérzés

Olyan ez, mint a havi vérzés

Ha megjön fáj, de örülsz

vagy beleőrulsz

Miért pont most, miért nem előbb…?

Olyan ez, mint egy nem kívánt terhesség

Elkötött köldökzsinór a néma egyesség

 

 

Tavaly Ozorán

2023.07.19. 19:48, Sniffany

"Úgy elraktam tavaly a bogyókat Ozorára, hogy itthon találtam meg utána pár nap múlva..."

 

Kövess instán:

__sniffany___

 

És a FB oldalam:

Sniffany Meséi

 

Cseréim

queenlogolastversion.jpg
Queen of the Stones írásai

Brutal Wonderland

Morning Lights

Noira Quel fanfictions [eng]

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?