Cyber-mesék
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
01.Cyber-mesék
2017 
02. Archív
Réges-régi írásaim
04. Oldal
Vendégkönyv, linkek, miegymás.
05. Mindennapi gondolatok
Blog, vagy mi...

 

 

 

Comment
[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

2009.07.25. 18:51 Idézet

Szeretnék néhány dolgot kérdezni, mert én még mindig azt hiszem, hogy az emberek igenis közvetlenek egymással és fontos, hogy elmondjuk, ami bennünk van. Tehát. Hol is kezdjem.. Annyi gondolat kavarog bennem.

Először is, hogy milyen idős vagy?

És, hogy miért írsz?

És, hogy miért nem próbálsz meg könyvet kiadni, ha ilyen jó vagy?

Ja, és még annyit, hogy hogy csinálod ezeket a remek borítókat?

Meghagyom az email címem is: tescoskeksz@citromail.hu


Válasz:

Szia!
Nem kötnék bele túlzottan a bevezetésedbe, nem akarom elvenni a kedved.. :D Én persze szívesen trécselek, meg válaszolgatok, de azért szerintem az emberek többsége csak teszi az agyát a közvetlenségével, igazából csak a felszínt mutatják meg magukból - de ki hibáztatná őket? Senki sem akar sérülni - mindenki sérül.
Szóval.
Tizenhét vagyok, immár több, mint egy hónapja. Juhé. :]
Miért írok...? Hogy-hogy miért? Mert... mert kurvajó. Imádok olvasni... de ez még annál is jobb. Mert én alakítok. És mert úgy érzem képes vagyok kifejezni magam... ebben. Akartam zenélni, meg sok mindennel próbálkoztam eddigi életem során - de azt az eufóriát, átszellemülést sehol másutt nem éreztem, mint itt. Transz. :) 
...és azért nem próbálok meg könyvet kiadni, mert reménytelen:D Bár... basszus, jó lenne... olyan jó lenne...
A borítók Photoshop CS3 segítségével készültek,  valamint korábban annak elődeivel... azért annyira nem remekek ezek, afféle kontár munkák. Nyomkodok valamit oszt' a végeredményt elnevezem borítónak.
Köszi, hogy írtál nekem, ismételten, és remélem ide is megfelelnek a válaszol:)


2009.07.23. 18:55 Idézet

Mármint a Las Vegas-osra gondolok :P


Válasz:

Ó, így már értem, és nagyon örülök, hogy bejövős:)


2009.07.22. 21:26 Idézet

A kedvencem =) Ilyenvad történetet még sosem olvastam =)


2009.07.22. 13:15 Idézet
Babi

Nekem nem tetszik az írásod! Értem a gondolatokat, amiket ki akarsz fejezni, de oszd meg velünk, milyen műfajban írsz!

Köszi: Babi


Válasz:

Nem tudom melyikre gondolsz, fejezd ki pontosabban, akkor talán meg tudom mondani a műfajt - bár általában kötetlenül, érzésből írok, tehát ezt sem tudom biztosra mondani.


2009.07.05. 18:05 Idézet
Lilia

Sheylabaszdmegteidióta. Na ez most jól esett. Adamről meg azt hiszem, valahogy tudni lehetett, hogy nem ő lesz az igazi. Nem fekete volt a haja XD De sajnálom szegényt :(


2009.07.01. 18:13 Idézet
Akárki :D

teccik ahogy írsz és amit írsz. de én inkább boldogság párti vagyok szal nem tudom gonoszkodásnak veszed-e a kérdésemet. nem tundál valami kevésbé lehangolót írni? ráadásul az egész oldal feket. alig látok valamit pedig még fiatal vagyok. ez a dizi az agyamra megy. legyen má fehér vagy sárga. am meg tök jó meg minden de végre lehetne valami boldogabb dolgot is írni. nemcsak a "én éltem a legrosszabb helyen a világon"! érted? am gratu!


Válasz:

Köszönöm először is a véleményed, remélem ez a szimpátia a közeljövőben is megmarad - meg a távoliban is:)
Kevésbé lehangolót? Olvass Old Talet az cseppet sem lehangoló, legalábbis nem tartom annak. :) 
AMúgy az írás önkifejezés, és én viszont nem vagyok "boldogságpárti". Ez az én benső tükörképem, a lényem része... evvan. Diziváltás lesz hamarosan, világos is lesz, boldog is lesz meg tiszta szánsájn :)
 


2009.06.08. 21:07 Idézet
sophie

Lényegretörően,baszott jó.Mindkettő


Válasz:

Lényegretörően: köszönöm.


2009.06.07. 13:58 Idézet
[NoName]

mármint az Old Tale..
A fuck you,las vegas is nagyon jó...de ez az utolsó rész nem tetszik nagyon. Nem sok esemény van benne, dehát mondjuk ez érthető is... (:


Válasz:

 

Szia!
Köszi a véleményt, és hát, jhm, átvezető részek kellenek – elengedhetetlenek a sztori szempontjából. :) Várlak vissza!


2009.06.07. 13:56 Idézet
[NoName]

Imádom, imádom! Nagyszerű sztori! Nem tudok betelni vele...Főleg most ez az utolsó két rész tetszik. Kíváncsi vagyok a folytatásra! Eszméletlenül jó sztori!=))


2009.05.25. 22:04 Idézet
Mercii

Barbi, bocs ha durva voltam. nem szoktam nézni a véleménykönyvet és nem tudtam h régi látogató lehetsz... csak megakadt a szemem azon a lenéző mondaton.. viszont a válaszodat inkább nem is méltatom.. :S  kicsit sokat képzelsz magadról, nem gondolod? NEM azért h veszekedést szítsak..  egyszerűbb lett volna elintézni egy boccsal - nem velem szembe, félreértés elkerülése végett, hanem másokkal akiket lenézel :D -  vagy akár a semmivel.. de ez basszus :S
oké mindegy, sztem hanyagoljuk a témát..

Basszus, F*ck You, LV.. behalok :D  röviden, tömören.. :)
<3


Válasz:

Békebékebéke.

Amúgy köszi, röviden tömören ennyire futotta most.. hót ki vagyok merülve.. :)


2009.05.18. 00:07 Idézet
Barbi

de inkább felejtsetek is el mindent:D lehet hogy labilis vagyok. kéne egy pszichiáter... csernus mondjuk:D ja és majd megtennéd, hogy beajánlassz a spanyol pasiknak?:D de csak a jóképűeknek!! jöjjenek mo.-ra és keressenek meg.


Válasz:

Meg, persze. Nekem úgysem pálya a kreol bőr, meg a barna szem - de biztosan elkísérletezgetek velük :) 
Majd adok nekik MSN címet, hogy meg tudjanak keresni ;D


2009.05.18. 00:01 Idézet
Barbi

Ja és a FYLV nagyon jó, meg az old tale is, csak hogy dícsérjelek is, de szerintem tudod a véleményem. szjupör vagy!!!!
És bocsi az előzőért, de sértette az önérzetemet. így meg lealacsonyodtam, de mind1, inkább ezt már be sem fejezem. pacsi


2009.05.17. 23:55 Idézet
Barbi

Excuse me, i wrote the sentence down badly really: the stories perfect. And i hope so, i drove everybody crazy, other. I like them not to love. Yeah and i did not drink. I was out only. From this i'm contemptuous always yet independently. And gas... according to these. But i would close it with this. Sorry for the razzmatazz, Cyanide. I promise, is not found much. xoxo


2009.05.14. 18:24 Idézet
Nóri

Ááá úristen.
Cyanide, hála neked Deathstars fan lettem o.O  :D
Mondjuk nekem pont hogy Cat jön be így külsőleg.. :D
Imádom a sztorit!<3
Csodás vagy drága :)
Pussz: Nóri


Válasz:

Höhö, a FY,LV! óta annyian kezdték el hallgatni, hogy lassan részesedést kérhetnék .. na mindegy :D 
Köszi szépen =)


2009.05.11. 00:44 Idézet
Mercii

Hirtelen el is felejtkeztem róla, miért jöttem :D
A F*ck You, LV-t olvasom.. hát ez valami eszméletlen :D
Lehet h kissé felületesen olvastam el korábbi részeket, mert valahogy nem tiszta még a kép Pablós, ill. a banda sötét dolgai ügyekben.. Na majd ha lesz időm visszaolvasok :D
Tényleg remek sztori, imádom! Neked drága Cyanide kívánok soksok kitartást és minden jót, a többi olvasónak és jómagamnak pedig sok frisset! :DDD
Pussz: Merci


Válasz:

Kedves Merci,
Remélem nem bánod, hogy az előző kommented válasz nélkül hagyom, szeretném elkerülni a feszültséget, Barbi régi olvasó, s amennyire ismerem ő nem komolyan írta amit írt, nem hinném, hogy bárkit is lenézne:)
A dícséretet köszönöm szépen, örülök, hogy feljársz és olvasol, annak meg méginkább, hogy vetted a fáradságot véleményezni!
Nem olyan bonyolult, a sztoriban Deathstarsék üzleteltek Jill exével, aki nem mellesleg prostitúcióra kényszerítette a lányt, sőt, még egy gyilkosságba is belerángatta - a meggyilkolt személy volt ugye Paulo, aki halála előtt bedrogozva ráíratta a kaszinóját Pablóra. Így fonódik hát egybe véglegesen a két szál, aztán meg folyt. köv:)
Várlak vissza, üdvözlettel: Cyanide


2009.05.11. 00:39 Idézet
Mercii

" This storys are perfect. (Remélem ezt még mindenki megérti. Tudom, anyukám is mondta már, ne legyek ilyan lenéző. Azért reménykedem.) "
pffff. mekkora gáz ez a csaj -.-" 
le se tudja helyesen írni ezt az alap mondatot erre még ez magyaráz h más nem fogja megérteni.. idióta. kedves Barbi, gondolom magadból indultál ki -.-"
bocsánat de falra tudnék mászni az ilyenektől.. :D


2009.04.17. 22:29 Idézet
Barbi

Aztaku, de jó hangja van ennek a Beyoncénak. Na de nem ezért írok. Kicsit sok az időm így ínszalagszakadtan.:D This storys are perfect. (Remélem ezt még mindenki megérti. Tudom, anyukám is mondta már, ne legyek ilyan lenéző. Azért reménykedem.) Szóval fantasztise vagy Te is, meg a kis történeteid is, meg a designaid is, mert tök profi vagy, meg kis édes, meg jólelkű angyalka, aki megpróbál segíteni az unatkozó kislányokon, akik minden hülyeséggel töltik idejük nagy részét. Ebbe én is beletartozom. Semmivel sem vagyok különb a 14 évesektől. Annyival, hogy én már lassan felnőtt leszek, legalábbis szám szerint. Írjál sokat még, még, még. Hogy ne pornófilmet kelljen néznem megsokszorozódott szadadidőmben. Xoxo.


Válasz:

Nem szeretem Beyoncet, bár ez nem újdonság :D Viszont az ínszalagodat sajnálom, meg téged is.. mielőbbi gyógyulást kívánok! 
Remélem nem bánod, ha belekötök az angol helyesírásodba, de az nem These stories  akart lenni? :D 
A dícséretet köszönöm, na de, hogy édes, meg angyal.. de legfőképpen PROFI?xDD Én?:D Na azért ne essünk át a ló másik oldalára, de mondd, fájdalomcsillapítás céljából nem húztál le egy felest, mielőtt idejöttél véleményt írni? Nem bűn az.. :]
Köszönettel meg respect: Cyanide


2009.04.14. 18:25 Idézet
Kitty Kye

Na, majd én írok ide megint, mert kikérem magamnak a lusta disznót. =P Kétségtelenül lusta, tunya, tetszhalott, de semmiképpen sem disznó vagyok. Max malac. Mert a dizsnó nem olyan szép szó, kifejezetten kellemetlenül hangzik. De a malac, az cuki. Érted, ugye? =)
Namármost. Fejezetenként nem írok véleményt, mert nincs mondani valóm. Egyrést mert még mindig nem olvasok eleget, másrészt a chaten rendszeresen látom, hogy nem kellek én ahhoz a hooosszú szövegeimmel, hogy megkapd az olvasók véleményét. ^^
Ésmostnamár. Fuck you, Las Vegas. Az előző, tizenegyes fejezet, keltet és címet nem mondok, mert a tartalmat épp elég nehéz bevésnem abba a tisztára mosott, mégis szemetes agyacskámba, szóval az a kis darabka kifejezetten nem tetszett, vallom be őszintén. Persze, történet szempontjából elengedhetetlen volt, meg benne volt, amit közvetíteni szerettél volna, avagy közvetítesz az egész irománnyal - nevezzem regénynek? ^^ De Cyanide, te nem voltál benne.
A mostaniban pedig, nem tudom, benne vagy-e, mert még mindig nem hoztam be azt a tetemes elmaradásomat az írásaid terén, de Andreas meg Jill benne vannak, valami szörnyen aranyos szituációban, úgy, hogy még azt is elengedem, hogy szívemlegújabbcsücskét már fejezetek óta hanyagolod. Szóval kicsi olvadozni vágyó Kitty abszolút kiengesztelve érzi magát, örül, mint majom a farkának, továbbra is szeret idejárni és olvasni és nem malac. ^^
És hajrá! ^x^


Válasz:

 

Szia!
Ó, hát kértem én bárkitől is, hogy fejezetenként írjon? Dehogy. A helyetekben én sem írnék magamnak fejezetenként.. de néha-néha azért jól esik, úgyhogy kezdjük egy köszönömmel.
Osztán. Hát az, hogy egy három oldalas átvezetőben benne vagyok-e.. talán nem is számít annyira. Jill szokása szerint megint szarba került, ha másban nem, hát ebben biztosan ott lapulok. A szereplők lelkeként asszem. Vagy ilyesmi.
Hadd találjam ki.. Cat a kedvenced? :D Nem szeretem őt különösebben, de a sztoriból persze semmi pénzért nem hagytam volna ki. A koncerteken folyton produkálja magát – oké, nem mintha Whip nem ezt tenné, de elfogult vagyok, evvan :D - , nem szimpi. Meg hát jobb szeretem én a férfias férfiakat, de kinek mi..:)
Nem, nem vagy disznó. Bár a keltáknál szent állat volt a malac, meg sok helyen a termékenység jelképeként tartották számon. :)
Üdvözlettel: Cyanide


2009.04.09. 19:24 Idézet
Mery

Helló!!!

Ma olvastam a frisseket és nagyon jók és sztem mindig is azok  lesznek. :) Hozzá kellett szólnom 3 ok miatt:
- Valőszínűleg sokáig rossz lesz a gépem és nem tudok írni.
- Mert egyszerűen káprázatosan írsz
- És mások meg nem írnak ide semmit. :S Elég furi volt,hogy a legutolsót én írtam...

Bye,Mery

 

(Már megint sok ÍROKOT írok. :D)


Válasz:

Hát, nem írnak, mer' lusta disznók, de evvan. Köszi 


2009.03.25. 14:56 Idézet
Mery

Nah helló-belló-cselló :) 

Jól érzi magát a kisasszony? :D ... 
Nah mindegy, felvagyok dobva az első osztályfőnöki figyelmeztetőmtől, amit nem is érdemeltem meg. Röviden annyi, hogy a leckefüzetembe néhány tanárt eléggé "kiveséztem" (értsd: ráncos k*cs*g, k*rva anyád stb. jelzővel), és csakúgy engedély nélkül megnézték... Hát szabad ilyet..? Mostmár én is turkálni fogok a táskájában, használt koton után... pfff...
Nos, nem a bajaimat írom le ide, hanem a véleményemet. Írtam,hogy mindig írok(de sok az írok.) majd, de amikor este holdfáradtan olvasok, nem marad erőm véleményezni. Szóval mostmár minden második rész után írok. Jeah *.*  Látom virulsz :D
Nekem nagyon tetszik a Fuck You,LV. , de ez a mostani rész kissé megrázó volt. Szóval, nagyon jól megfogalmaztad meg minden, csak az nagyon borzasztó,hogy van ilyen. :( 
És hát az Old Tale... Nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra. Mindkét történet folytatására. 
Lehet,hogy hülyének nézel,de óránként feljövök ide és nézem,hogy van-e friss. :)  Imádom ahogyan írsz MEG minden. :D

Szijó, Mery


Válasz:

A kisasszony perfektül érzi magát a pokoli hete után..
Tényileg jogtalan volt, hogy csak úgy elvették a füzeted, a saját tulajdonába az ember tudtommal azt ír, amit csak akar.
Tudom, hogy sokkoló volt kicsit a FYLV, a sztori beteg, perverz, gyomorforgató és mgé csak most kezdődik el igazán.
Köszi, hogy mindig írsz és olvasol:)
Üdv:Cyanide


[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

 
Fresh
Friss bejegyzések
2017.06.23. 18:34
2017.04.26. 09:40
2017.04.22. 06:14
2017.04.14. 06:52
2017.04.08. 14:52
Friss hozzászólások
 

Fő partnerem: 

Cseréim:

Shana blogja

Brutal Wonderland

Morning Lights

Noira Quel fanfictions [eng]


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt