Cyber-mesék
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
01.Cyber-mesék
2017 
02. Archív
Réges-régi írásaim
04. Oldal
Vendégkönyv, linkek, miegymás.
05. Mindennapi gondolatok
Blog, vagy mi...

 

 

 

Comment
[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

2009.01.10. 16:02 Idézet
lorena

az előző amelia annyiból volt jobb, hogy itt elkapkodtad a végét, nem összecsaptad, hanem elkapkodtad. és a réginél nem, de így is jó lett.:)

dragon lady eszméletlen jo, kivánics vagyok mi fog történi.

Old talee...hát szerelmes vagyok ebbe a történetbe, és tök jo h nem egy betondzsungeles, jajde menő lány vagyok, aki mindent megkap sztori.bár ez nem a te világod:) mert te ugy irsz mint egy regényt...nem mint egy naplót! :) grt.

puszííí, LorenaSzia!
Mm, nem érzem elkapkodottnak, végülis a chicagós jeleneteken nem lehet sokat húzni, meg nem is érdemes. Boldogan éltek amíg megnem - oszt' csókolom:)
Wí, örülök, hogy tetszetős a DL, én magam is nagyon kedvelem, az Old Talebe meg méginkább, na és persze, hogy nem naplószerű, jól is néznénk ki..:)
Köszi a véleményt!


2009.01.07. 17:05 Idézet
Barbi

Nahát nahát, kérem szépen... csak jónak indul ez! :) Nekem tetszik, nagyon relytéjesen kezdődött -csak így tovább, várom a folytatást.Köszi.. Jó azért, hogy van aki ezt is olvassa.. :D


2008.12.24. 12:37 Idézet
szakí

szia Cyanide. : D

Szeretem az oldalad:) & boldog karácsonyt.:P Több nemjön ki belőlem! :D

szakí woltam,wagyok,leszek. ;]Neked is nagyon boldog karácsonyt, drága szakí:)


2008.12.19. 12:44 Idézet
Kinga

Sziasztok!

Nyílván régen jártam erre, mert volt mit bepótolnom az olvasás terén. Cyanide! Egyre inkább fejlődsz, nagyobb teret kapott a spontanelitásod (legalábbis, én így látom)  és már nem azt nézed, hogy mit szeretnének olvasni, hanem hogy Te mit szeretnél írni. Ugyanakkor, még mindig érzek benned egy kis függést az olvasóidtól, mert le merném fogadni, hogy amikor megtámadták Amelia naplójában a főszereplőket a farkasok, Te szívesebben kanyarítottad volna a történet szálait egy valós  támadáshoz, amibe természetesen nem halnak bele, csak drámaibbá fordult volna a helyzet. De ez persze nem baj, mindenki szívesebben olvassa a "happy-t" - köztük én is-.
Dragon Lady: nem tudom, hogy írtál-e benne róla, vagy csak az én figyelmemet kerülte el, de lenne egy kérdésem. Hány éves a sárkánylányka? Gimnazista, azt tudom, de hanyadikos? Nagyon jól csavarod a történetet, én azt gondoltam, a balhé után Negadra elviszi Keelába, vagy valami hasonló fog történni, de nem. Egyszerűen csak  rendőrségi feljelentés, kártérítés, pszichiátriai kezelés... mindennapi dolgok.
Izgatottan várom, hogyan fog folytatódni az Alacsony Légnyomás, mert ötletem sincs felőle, és ez igazán bíztató lehet számodra, mert hogyha ezt nem találom ki, akkor igencsak felkeltetted az érdeklődésemet... Illetve a társad is, akivel írod, sok sikert Nektek! 

Békés, Boldog Ünnepeket!


 

Szia!
Fejlődöm? Hmm.. mostanság nem érzékeltem ilyesmit.. =D
Amúgy meg igen. Bevallom őszintén, hogy szívem szerint Aurent cafatokra tépték volna a farkasok, de nem ették volna meg, hanem otthagyták volna Ameliának. Aki aztán a fagy következtében elszakad a külvilágtól, és kénytelen lesz megenni Auren maradványait, amennyiben nem akar éhen halni..
De hát merek én bármit is írni? :'(
Hűm, nem írtam arról, hogy Chi mennyi idős, de olyan tizennyolc körüli lányka. A sztoriról inkább nem írok semmit, nem akarom lelövöldözni előre a történéseket. .de lesz itt még Keelia is bőven. :)
Az Alacsony Légnyomásról szándékosan nem írtunk ismertetőt, majd időközben kiderül minden. Drága barátomnak meg majd átadom, hogy tetszik nektek, amit ír, ha végre tudok vele beszélni. (ez nem olyan egyszerű.. :D)
Neked is kellemes ünnepeket kívánok, köszi a kommentet,
T.:Cyanide

 


2008.12.19. 10:15 Idézet
B

Bennem meg az hagyott mély nyomokat Kedves Orsi, hogy a Cowboy Adventure-t nem fejezte be. :D DE nem baj, túléltem. 
Szerintem sokkal  jobb, hogy nincs kint kép, mert mindenki képzelje el magának a szereplőket úgy, ahogy szeretné. Nekem óriási csalódás volt amikor Angelnél megadott Cyanide egy linket, mert már annyian rinyáltak, hogy hogy is néz ki Maximillian. Én hülye megnéztem...:D Aztán pedig nem győztem visszakanyarodni gondolataimban az "én Maxomhoz". :) 
DL: na most mivan, a tipikus jókislány elkezd lázadni?:D Hál' Istennek. 
B mint Barbi.


 

Látjátok? Pont ezért utálom a szereplős képeket. Semmi értelme. A borítókon is csak egy alternatíva van, nem kell feltétlenül az ott látható személlyel beazonosítani a karaktereket.


2008.12.18. 22:56 Idézet

Úristen tényleg h bírtam így elírni? XD wááá pedig nem szoktam, max helyesírási hibáim vannak jóég nem tudom miért az jött.....Köszi szépen h válaszoltál, meg h nem csak egyszavas mondatokban :). Nem is tudtam h Liam is ő volt, vagyis róla mintáztad, de most h mondod (írod) tényleg olyasmi, mint pl Max, olyan karakter. Jhaj Angel, az  mély nyomokat hagyott bennem, meg biztos sokakban, az tényleg remek volt úgy izgultam h vajon mi fog történni nem bírtam ki várni h legyen friss :) még jó h naponta van többnyire. Az megrendítő volt mikor meghalt azt hittem h majd felébred avgy nem tudom :) de jó volt a végén h kisfiú lett így viszi tovább Max személyiségét valamennyire, tényleg ennek lehet jó lenne folytatás is csak most a kisfiúval vagy nem tudom, ez most csak úgy eszembe jutott :). meg most még eszembe jutott az a cowboy-os is azt azt hiszem nem fejezted be meg ha jól tudom utána szünetelt az oldal is. Sztem az sem volt rossz történet. Jajj meg nem volt vmi oylasmi h valami meleg pasik vagy iylesmi? Vagy megint hüyle vagyok? :) Amelia meg így is úgy is jó sztem :) alapjában nem változott sokat, csak megváltozott egy-két dolog. Mindig annyira jó pasik vannak a történeteidben h jujjuj :)De én amúgy szeretem hogyha van kint akár egy kép is a főszereplőkről olyan jó volt pl. Angelnél is Max helyébe képzelni Whipet, nekem ez így tetszik. A Dragon igen Dragon Lady-nél is minden helyreáll majd nálam, érdekes történet az biztos, csak nehezebben képzelem el, nincs oylan angy fantáziám lehet ez a baj :), nah mind1 még elején van a történet sztem, szóval....biztos jó fog kisülni belőle, de nekem van egy olyan érzésem vele kapcsolatban h a végén vmi furcsa fog történni vagyis vmi kiszámíthatatlan dolog....jó értelmesen tudok fogalmazni :), mnd1. Bocsi h így össze-vissza írtam mindenről meg h ilyen sokat, csak nem nagyon tudom befogni ha elkezdem, szóval bocsi h iylen sokat írok mindig. És tényleg köszi h válaszolsz.

Orsi


 

Szia!
De-de volt ám, a Sivatagi forróság – avagy csepp a homoktengerben, a meleg fiatalokról szóló történet. Egy ideig írtam is, de aztán rájöttem, hogy ez.. nem ide való =D Nem mintha megvetném az ilyesmit, hiszen ti tudjátok a legjobban, hogy a történeteimben igenis helyet kap a homoszexualitás, a drogok, etc. etc.. De.. ez a sztori ez nem én voltam.
A DL-t nem tudom miért képzeled el nehezebben, pedig épp' elegendő leíró részlet van abban is, meg jellemzés és úgy érzem sikerül képszerűen írnom.. :)
Köszi.
T.:Cyanide


2008.12.17. 17:29 Idézet

Biztos érdekes lesz az új türténet vagyis már az, én még nem értem egyenlőre, de hát ez biztos azért van mert lassú  a felfogásom, na mind1 majd képbe kerülök ahogy halad a történet :) Cat meg hát nekem oylan langyinak tűnik kissé, most nem bántásból biztos sokaknak bejön :).......na de azért Whip az ott van nagyon sztem meg tényleg Angelnél nem ő volt kint én úgy emlékszek......Öhm tényleg megnéztem az új klippjüket a Death Dies Hardot nekem tetszik szinte mindegyik számuk tetszik jó van egy pár ami nem olyan bejövős jujj na elkanyarodtam kissé, remélem nem baj.... :) Jhaj várom Ameliát, biztos jó lesz, amúgy hh újraírtad? Mármint nem baj csak kérdezem, nekem úgy is tetszett de így is jó. És tényleg neked van kedvenced az írásaid között, vagy mindegyiket egyformán szereted? A Dark Lady-t meg nem tudom még hova tenni magamban....mármint jó meg érdekes várom h mi lesz belőle.

Orsi


 

Üdv, Orsi!
Cat remekül játssza a langyit a színpadon.. Civilben meg fogalmam sincs milyen – és nem is érdekel.. :D Nekem nem jönnek be az ilyen elvékonyodott fiúkák. De hát ízlések és pofonok klisé.
Na szóval. Whip. Áú. Igen, naná, hogy ő volt kint Angelnél, ő volt Maximilian, meg RaVban Liam, meg a férfi karaktereim jelentős részét róla mintáztam. De természetesen mindenki úgy képzeli el ezeket a szereplőket, ahogyan akarja – ő csupán az én kis múzsám (jaj, bár igazából is homlokon csókolna..meg nem csak homlokon. 18++. )
Ameliát pedig.. na az egy szép sztori. Szóval, mikor szeptember környékén újra kezdtem az oldalt, úgy határoztam feltöltöm a régi sztorikat tárhelyre, mert nem volt kedvem vesződni a fejezetekkel. Ameliát nem leltem. Elkértem Lovelytől az akkori csini-tini jelszavát, ahol fent volt, de nem reagált a levelemre – így határoztam el, hogy újra írom. Amelia nem veszhet el.. elvégre ő volt az én elsőm. Ezzel a sztorival vesztettem el a második szüzességem:D Na aztán persze egyik kedves olvasóm jóvoltából meglett az eredeti történet – melyet szintén feltettem - , de akkor már vagy harminc oldalt megírtam az újból. Így hát maradt, de ahogyan látom nem bánjátok annyira.
Hogy írásaim közül kedvenc? Angel. Egyértelműen.. A legtöbb érzés, a legtöbb fordulat, a legszexisebb férfi karakter.. Á. Angel, igen, szinte megszakadt a szívem mikor meg kellett ölnöm Maximiliant.. :( Második helyen tán a Red as Vine áll, de szerettem a McWithyt is, meg úgy am block az összessel ki vagyok békülve, tán az American Dream volt az, amit nem szívesen írtam végig.
Amúgy meg ki kell javítsalak, az nem Dark Lady, hanem Dragon.. =D De sebaj, nyilván elírtad, remélem azért azt is megszereted majd:)
Hát köszi neked is a véleményt, a válasz kissé terjengős lett, de ezvan..
T.:Cyanide


2008.12.17. 12:43 Idézet

Elcsúszott a karácsonyfám.... :( Nem baj, megpróbálom még egyszer! ; )


                                             Ó
                                ooo
                              óóoóó
                          óóoooooóó
                       óoooooooooó
                                iiiiii


2008.12.17. 12:38 Idézet

Viszont az a kép, ami kintvan róla -arról a Catről-, elég jó. De amikor megláttam teljes valójában...jó, senkinek sem sértem meg a jogait! :D A lényeg, amiért írok: tetszik az új történet, izgalmasnak ígérkezik. Először elvesztettem a fonalat, de aztán megtaláltam és minden helyre állt. : ) A DL is egyre izgalmasabb, feszülten várom, mi sül ki a bálból. Az Amelia is jó még mindig, de egyenlőre jobban foglalkoztat a két új történet, bár most, hogy mindenféle farkastámadást is beleírsz, a régi jó történet sem hagy hidegen. Külön megdícsérném a barátodat is, akivel az Alacsony Légnyomást írod, Ő is remekül fogalmaz. 
Tőlem ennyi tellet, de majd biztosan jön valaki, aki ír egy sokkal hosszabb és tartalmasabb véleményt, kritikus szemmel, kedvesen. 
Kellemes Ünnepeket!
Barbi                                             Ó
                                           oo
                                        óooó
                                     óoooooó                        
                                  óooooooóó
                              óóoooooooooóó
                                         iiiiiiii


 

Szia Barbi:)
Nem tudom.. Catet rengetegen imádják. A koncerteken is olyan hisztéria szokott lenni.. áh.. :)
Az a kép meg nekem nem tetszik. Nem is tetszett.. csak megihletett. Művészi szempontból zseniális, de mint férfi.. eh.. :D
Á az új sztorit már most imádom. Komolyan. :D
Mire ezt megírom, addigra a sárkánylány túl lesz élete első bálján, de hát ezt meg majd elolvassátok.
Ameliába meg muszáj volt valami spontán extra – és tényleg spontán! - mert folyamatosan úgy érzem, hogy önmagam ismétlem, és semmi újat nem tudok felmutatni, amiért még érdemes engem olvasni..
Kösziköszi.
T.:Cyanide


2008.12.13. 22:04 Idézet

Öhm hát szia, igen asszem így kell elkezdeni valamit......fő a határozottság nem?:) nah mind1. Ma találtam meg az oldalt megint.....mert már azóta olvasom h nahát onnan h Amelia igen ez volt az első, de aztán jött a többi és én el is olvastam mindet és imádtam is mindet......mert szinte már függő lettem :) csak eddig nem írtam mert....nem tudom nem írtam és kész. Amúgy nagyon tetszik az új Amelia, ha fogalmazhatok így...meg a Cyanide név igen és a Deathstars-ot is akkor ismertem meg még amikor az Ameliát olvastam és azóta imádom azt is....szóval és amikor nekem lesett h a Deathstarsból Cat van kint Ameliánál igen azt nem fogom elfelejteni megragadt bennem....jhaj na jó befogom mert már túl sokat fecsegek :)A lényeg h természetesen továbbra is olvasok majd mindnenap és valszeg továbbra is tetszeni fog mindegyik, mint eddig......mert csak jókat tudsz írni...legalábbis sztem...na meg sokak szerint még :)

Orsi


 

Szia!
Örülök, hogy mostanában egyre többen ráleltek az oldalra a régiek közül:) A Deathstars meg terjed mint a vírus, ajánlom figyelmedbe az új számot a Death Dies Hardot, nagyon fincsi kis klipp van fent youtubeon. Catet egyébként nem szeretem. =D
Köszönöm a dícséretet:)
T.:Cyanide


2008.12.06. 14:20 Idézet

Na Hali :)
Nem tudom,ismered,ismeritek-e,gondoltam beteszem ide.


Ismeretlen szerző:Mikulásvers


December hat van,
rámvirradt a reggel.
Annyira tűkön ültem,
nem is bírtam seggel.
Büdös bakancsom
az ablakban egy hete,
Abban reménykedtem,
mivel lesz ma tele.
Reggel volt, hét óra,
és kidobott az ágyam,
Szaladtam az ablakhoz,
teljesült-e vágyam?
Lábbelim tömve volt,
cukorral, dióval,
Akkor vettem észre,
szemezek egy lóval.
Rénszarvas helyett
a Mikulást hozta,
Hogy hozzám is eljött,
vesztét ez okozta.
Szánkója mellett
kábán feküdt szegény,
Újraélesztésre
nem maradt már remény.
Mert míg a cipőmbe
az ajándékot rakta,
Annak minden bűzét
orrmányába kapta.
Ettől szegény,
mély kómába merült
S ablakom alatt
végleg el is terült.
Úgyhogy, ha hozzátok
nem ért már oda,
Annak büdös bakancsom
lehetett az oka.


Kellemes Sokcsokisédességes Mikulást! xD

Kyra


2008.11.30. 17:46 Idézet

Hali.
Hónapok óta olvasom és olvasom az új oldalon a történeteidet és már kezdett lelkiisemret-furdalásom lenni,hogy utoljára a BT-n írtam kommentet ><.Úgyhogy belekezdek.Szerintem mondanom sem kell,hogy mikor megtaláltam a hommot cigánykereket hánytam volna legszívesebben örömöben.De mivel ennek a tudásnak nem vagyok és valószínűleg nem is leszek soha a birtokában csak egy *tágranyíltszeműroppantboldogfogyatékos* fejre futotta.Ugyanis nagyon szerettem a történeteidet (na jó,a Los az annyira nem állt hozzám közel,bár abban is nagyon tanulságos a két lány élete) és ez az újakkal sincs másként.A McWithy először furcsa volt,de az első pillanattól kezdve éreztem benne a Cyanide-ot,tehát természetes,hogy hamarosan mcwithy-függő lettem.Igaz a hangulata kicsit komor,sötét néhol horrorisztikus(de ez illik a történethez),de nagyon tetszett és egy enyhe hiányérzetet éreztem,mikor befejezted.De hálistennek Phaedra hátborzongató mindennapjait majdhogynem pótolja az új történeted,a teljesen más Dragon Lady.Tetszik az ötlet és kíváncsi vagyok arra,hogy mit fogsz belőle kihozni.Az Amelia átdolgozásról szerintem egy szót sem kell szólnom.Nagyon szerettem az eredetit is,de szerintem ez mérföldekkel jobb-már most.Ebből látszik,hogy nagyon nagy a tehetséged és hihetetlen sokat fejlődtél.Zárásként csak annyit,hogy folytasd az írást és-ha még nem tetted- komolyan is elgondolkozhatsz rajta,mint a jövőbeni foglalkozásodon.
Kyra


 

Szia!
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, a többi száznak sincs, neked meg aztán főleg nincs rá okod:)
Mellesleg én sem tudok valami szépen cigánykerekezni, régen, mikor táncoltam egészen jól ment.
Szvl, örülök, hogy szeretted McWithyékat, mert én is. Persze, tudom, hogy beteg és depresszív, de ti, akik olvastatok már tőlem elég sok mindent, ti ismeritek a másik oldalamat is – amit ez esetben a Dragonladyben engedek kicsit kibontakozni. Aztán, említetted Ameliát, na igen.. Nyilván a fogalmazásmódja valamivel fejlettebb, na meg egy-két orbitális baromság is javításra került, de ennyi. És az, hogy ezt most a többség szereti.. sajna semmit sem jelent, mert ezzel semmi újat nem mutattam fel. Nem is baj, csak kicsit aggaszt, hogy az újak már nem lesznek, hogy is mondjam.. Olyan színtüek, amik esetleg ugyanúgy megragadnak egy tábort, mint Angel anno.
Köszönöm, hogy írtál!
T.:Cyanide


2008.11.30. 16:49 Idézet

sziiia Cyanide. : D

Wííí,baZZ, ezer éwe nemirtam, de azért mindenap ittwoltam ám (:  nagyon jo ez a történet.mármostimádom <3 : D De mondjuk egyet nemértek.ha ott tök éhség vanmeg nyomor,mér oda mennek a terroristák? : S : D majd megértem ha nagyleszek.. :)

puszi, szakkíí.


SZiaa szaki,
Örülök, hogy tetszik, ez most az a sztori, ami igazán közel áll a szívemhez:) Amúúgy, wikipédián megleled a választ, de azért bemásolom neked ide. 
"

Dárfúr 2003-ban egy véres felkelés színhelyévé vált, amelyben az arabok uralta szudáni kormányzat áll szemben két afrikai felkelő csoporttal, a Szudáni Felszabadító Hadsereggel (Sudan Liberation Army, SLA) és az Igazságosságért és az Egyenlőségért Mozgalommal (Justice and Equality Movement, Jem), akik megvádolták a kormányzatot, hogy előnyben részesítik az arabokat az afrikaiakkal szemben.

Erre a hatalom bombázásokkal és földi alakulatok, a dzsandzsavík (fegyveres, arab lovasok) bevetésével válaszolt. A dzsandzsavíkat az emberi jogok súlyos megsértésével vádolják, amibe éppúgy beletartoznak a tömeggyilkosságok, mint Dárfúr nem arabok lakta népességének kifosztása és a nők megerőszakolása. 2004 tavaszán több ezer ember vesztette életét, és százezrek kényszerültek elhagyni az otthonukat a környéket sújtó humanitárius katasztrófa miatt. Azonban a dzsandzsavík továbbra is fosztogattak, és ekkor már a Csádban felállított menekülttáborokat is megtámadták"
Szóval ilyen randa dolgok folnyak ottan... 
T.:Cyanide


2008.11.28. 16:51 Idézet

Szia!

Amióta nem voltam itt, vége lett a McWithy-nek, Te Jó Ég… Csak ez a két hét semmi másról nem szólt, egyedül a ZH-król, ezért nem maradt túl sok időm a kikapcsolódásra. De, ma bepótoltam a lemaradásomat. Szép befejezése a kisregénynek, csavaros, minden kiderül, azaz majdnem minden. Kissé sejtelmes a vége is, mint az egész történet. Kerete van, amit nagyon sok könyvből hiányolok. Belecsapnak, és nem tisztul ki előttem a kép, hogy mire is véljem. Első benyomásra a DragonLady pontosan ugyan ilyennek tűnt. Aztán, ahogy túljutottunk még pár fejezeten, kezdett kirajzolódni, hogy miért is kellett leírni az afrikai kalandot. Tippem sincs, mi lesz ebből az egészből, de izgalmasnak ígérkezik. Eleinte, számomra túl sok volt benne a leírás, a történet egészéhez képest. Tehát, hogy egy fejezeten belül nagyon körülírtad a tájakat, embereket. Van, amikor éppen azt hiányolom, hogy nincs elég információ ahhoz, hogy elképzeljem a környezetet, de nekem itt egy kicsit több volt már, mint amennyi kellett volna. Ettől függetlenül kíváncsian várom a folytatás, nagyon tetszik, csak ez szúrt szemet. (Bár úgy vélem, már nem lesz benne túl sok leíró rész, mert kezd beindulni a cselekményszál.)
Az Amelia meg… már kimerítettem ezt a témát. Még mindig magával ragadó, ahogy ez a két ember civakodik egymással, ironikusan, csípős humorral!
Gratulálok a McWithy-hez, és sok sikert kívánok az új történethez!

Kinga


 

Hát, szia megint, Kedves Kinga,
Remélem jól sikerültek a ZH-id!
Vérző szívvel fejeztem be a McWithyt, igazából nem tudom.. nem ezt a véget szántam neki, de képtelen lettem volna megölni Phaedrát, az eredeti terv szerint így végződne ugyanis a sztori.. De ő.. a szívemhez nőtt. Mikor Angelben kinyírtam Maxot, olyan érzés volt, mintha egy közeli ismerősöm halt volna meg.( kis túlzással.. :D) És ehhez most nem volt hangulatom.
A sárkánylánykás sztoriban tényileg sok a leírás, nem hittem volna, hogy ennyire nehéz lesz megtalálni a középutat.. Néha úgy érzem, nem térek ki eléggé a részletekre és így nem tudom úgy átadni az egész történést, mint ahogyan én azt a kicsi agyamban elképzelem. Lehet átestem a ló másik oldalára egy pöppet, de majd figyelek.. vagyis megpróbálok.:)
Amelia meg hát..na. :) Kifogytam most azt hiszem.. szombat van, esik a havas eső és pokoli hetem volt :D
Kösziköszi.
Cyanide


2008.11.24. 21:14 Idézet

szijaa..
énis egy régi látogatód vagyok ám, csak soha *vagyis néhaa..* nem írtam kommentet xĐ én még a sweetdelighton olvasgattam Ameliát, aztán a badgirlsön örültem h behozhatom azt a jókora lemaradást xP..de végülis elolvastam, és mivel ez volt a legelső ilyesmi amit olvastam, *mármint olyan ami tetszett is, Lovely Kornija meg Alízja nekem túl édesbájoscuki volt..* kedvenceim közé lépett elő, egyrészt azér, mert 'mertél' írni olyan dolgokról is, amikről mások nem:) másrészt mert nem az a tipikus, jajdecukimindenki meg happy and lett a vége, hanem..hanemm..egyszerűen minden benne volt:) akármennyire hihetetlen a LoSt nagyonnagyonszerettem még:) vmiért vonzott violet és sebastian személyisége, meg az anás szál ilsével..*de csak mer énis túl vagyok az említett betegségen..és elég kemény volt..maximalizmus, megfelelési vágy, és volt hogy egy héten összesen vmi 4-5 almát ettem meg gyógyszerek miatt..meg cigi...és rengeteget sprotoltam..persze bnőimet minden nap kiakasztottam azzal, hogy én teljesen mást látok a tükörben, mint ők, és ez nem véletlen..heti 1x minimum leültek velem dumálni, kb 2 órára,  értsem már meg h ennem kell..hánytattam magam és ha belém erőltettek vmi kis kaját, azonnal rohantam a wcre..* és a halálok a végén..az egész, ha szabad ezt a szót használnom, olyan 'sejtelmes'..*ugyanis volt egy mégrosszabb depis korszakom is xD* egyszerűen nagyon bejött..RaVt nem olvastam sajnoss végig pedig nagyonszerettem, csak egyszerűen minden közbejött..asszem majd beópotolom:) és még1 kedvencem az ASZ volt..nagyon szerettem, a stílusok közti szélsőség és iesmik miatt...nagyon tetszett, pedig nem igazán voltál benne Te..één nagyonszeretem az 'őrült vagyok' novelládat.:) 
am az ASZ volt az, amit egyszer megmutattam bnőmnek, és megtetszett neki, és mindig vittem neki suliba nyomtatáson xD *okoss* 
amikor meg voltak azok a szünetek a badgirlsön, halálra untam magam..amikormeg véglg bezárt...ááh..és mikor megtaláltam a HOMMt úgyörülteeem^^" *úgy örültem, h rögtön kinyomtattam a LoSt és az ASZt és újraolvastam..iggen, kicsit sok volt a nyomtatónak xĐ* 
naháát sztem ennyilesz.és jó h írsz, mer nagyonjóó ez az új amelia'átdolgozás' iis:D
éés bocsi az élettörténetért xD


 

Szia!
Örülök, hogy írtál nekem, jól esik a véleményezés, legyen az bármilyen is, mert az azt jelenti, hogy az emberek foglalkoznak azzal, amit írok.:)
Azt hiszem emlékszem rád, a chatben írtad anno BT-n, hogy nyomtatod a barátnőidnek..
Enni meg egyél rendesen. (Jó tanács egy személyiségzavaros mézeskalácstól, mi?:D)
Köszi:)
Cyanide


2008.11.18. 20:46 Idézet

Ezt nem hiszem el. Írtam egy csodálatos véleményt, és kitörlődött. Francba. Fújj, de utálom ezt a rohadt laptop-ot ezzel a rohadt billentyűzetével együtt! Nem igazán méltó egy újságírótól ilyet olvasni, de nagyon mérges vagyok, ezer bocsánat. 

Kinga


Megesik az ilyen. Ezért írok én mindig wordben.. :D


2008.11.11. 20:52 Idézet

Gondolkozom, hogy mit is kellene hozzáfűznöm a történeteidhez. Nem tudom... kifogytak a szavaim, pedig nem szabadna. És mégis, megtették, a kis galádok. :)Magával ragadó az Amelia. Jelenleg, jobban tetszik, mint a MyWithy, ami leginkább a saját pszichémre utalható vissza, mert a lelkiállapotom az elvágyódás felé billent, a mérleg másik oldalát pedig már nem is látom... Ezért áll most közelebb hozzám, empatikus ember lévén -amit bár nem mutatok- és tökéletes fogalmazásod segítségével tudom, hogy mit érezhet a főhősnő. Tudom... nem, nem tudom, mert csak az tudja, aki már egyszer megtette, elment, és nem jött vissza soha többé. Azt hiszem, sejtem, mi zajlik le benne. Áthidaltad azt a problémát, mint vérfertőzés, hál' Istennek! Olvasva az eredeti sztorit, kezdtem aggódni, mi is fog történni, de azért a lelkem méllyén tudtam -vagy reméltem?-, hogy ezt a testvéres részt kihagyod belőle. Köszönöm, kellett most az öröm, ezzel kompenzáltam a mai letargiám és a holnapit is. :) Auren személyisége tökéletes formát kapott, megmaradt a ridegsége, a távolságtartása, mégis, érezhetően fejlődött a csipkelődése. (Azaz, Te fejlődtél!)
Rose? Ha mondhatok ilyet, a kedvenc szereplőm. A nagymamám jut róla az eszembe, akit nagyon szeretek, így, azt gondolom, semmit sem kell hozzá fűznöm. :)
Elolvastam egy-két versedet és rájöttem, miért nem tudok véleményt alkotni róluk. Sosem szerettem a verseket, egészen egyszerűen nem tartottam a legjobb választásnak azt, hogy a régi korokban a költők ezeken keresztül vallottak szerelmet, buzdítottak népet, népeket. És ezért nem szeretem a kortárs költők verseit sem. Értem a lényegét, de jobban kedvelem, amikor egy történetbe szövik gondolataikat. Ez persze teljesen szubjektív, lehet vele vitatkozni.
Az előző véleményező említette, így én is kedvet kaptam a novelláidhoz. Elolvastam az általa dícsért művet, erotikában nincs hiány benne, az egyszer szent. Ez is tetszett; sajnos, az egyetemen olyan prűdek a prof.-ok, hogy mindenféle intimitás tabu az órán. Kivétel persze van, de az erősíti a szabályt, mint ismeretes. 
Megint csak magamat tudom ismételni, mint az előzőekben. Jó vagy! Nagyon! És írj sokat, mert jelenleg Amelia története vidít fel esténként! :D
Szia, 
Kinga.


 

Szia!
Igen, ezért is érdekes dolog számomra újraírni a legelső ilyen írásomat.. Most válik el igazán fejlődtem-e azóta és ha igen, mennyit? A vérfertőzés pedig már borzalmasan szappanoperás elem volt. Persze, semmi baj nincs azzal, ha egy sztoriban bonyolódnak a szálak, sőt, kell is, de ez ide nem illett. Ami Aurent illeti, a régebbi verzióban egyszerűen eget rengetően tapló volt. Amelia meg egy lúzer, mert könyörgöm, ki az, aki hagyja, hogy így lekezeljék..? Tehát ezen is változtatni kellett.
A verses témához most nem tudok hozzászólni, nem is nagyon lehet, a'szem ez olyan, mint valakinek a személyes világnézete és érzései – nem szólhatod le, mert az ő dolga, de nem kell feltétlenül szeretned. A verseim ilyenek. Belőlem vannak, hogy ki szereti és ki nem – az ő dolga.
A novellák meg nem mennek nekem igazán.. Az a baj, hogy most megrekedtem valahogy a terjedelmek között. Ha egy novellát akarok írni, akkor baromi hosszan sikerülne csak kifejteni, ellenben ha regénybe kezdek egyszerűen fele olyan hosszúra sikeredik, mint szeretném – lsd McWithy. Hát ez van, ettől még nem fogok a kardomba dőlni..:)
Köszönöm ismét a biztatást és a szép szavakat!
Cyanide


2008.11.04. 14:54 Idézet

Kedves művésznő!

Most meg kell szakítanom azt a hagyományomat, hogy nem írok egy történethez sem. Igaz nálad még csak egyet olvastam el(szokványos vasárnap) de meghaltam. A tehetség,a szó választás, hogy szinte a lihegéseket hallottam. Igen ez az ami fontos. Elérted azt amit oly kevés írónő/ író palánta! Csak gratulálni tudok!

AŁetta


Szia!
Jaj de örülök,hogy valaki a novelláimat is olvassa! :) Köszönöm, a szokványos vasárnap igazán fontos számomra, teli van az érzéseimmel és.. Hát, olvastad, nem kell részletezzem. Köszönöm a véleményed, igazán jól esett!
Cyanide


2008.11.02. 18:55 Idézet

Kedves szerkeztő!

Nem, nem olvastam a régi zongora versedet, és a kedvedért kitöröltem. Utóirat.: kitettelek az oldalaom linkcserébe na és bocsánat amiért néhány mondat olyasmi volt mint a tiéd.


Említettem már, hogy rosszul viselem a hazugságot? Ha nem olvastad - ahogyan állítod - és nem érzed úgy, hogy lemásoltál, akkor miért törölted ki? Az én kedvemért..? Egy szóval sem kértelek erre. No és a kritikámat miért törölted ki, ellenben a másik, pozitívat miért hagytad meg? Valami hibádzik, és azt hiszem nem az én rendszerem defektes.


2008.11.01. 22:26 Idézet

Nos, ismételten itt, szia!

A design egyszerűen nagyszerű, ezeket Te kreálod? Mindig is csodáltam az olyan embereket, akik értenek a photo-shop-hoz, én teljesen tehetségtelen vagyok hozzá, de lehet, hogy ez nem is olyan nagy baj...
Amelia-Amelia...sokban különbözik az eredeti történettől, merem remélni, ez szándékos. :) De csak egy dolog miatt! Mérföldekkel elhagyja elődjét. Sokkal összeszedettebb vagy, ami persze természetes, sok-sok idő eltelt már az eredeti Amelia óta, rengeteg fejlődésen mentél keresztül, csak gratulálni tudok, tiszta szívemből! McWithy Mansion? Szereted írni, tökéletesen tükröződik. Beleéled magad, élvezed, a szavak csak jönnek és jönnek belőled, remek ezt érezni, amikor egy ember szereti, amit csinál. És főleg az írás, ami Nekem is személyes kedvencem, bár én nem a regényekben és novellákban élem ki magam. :)
Említetted előző válaszodban, hogy irigyelsz a PPKE és az ELTE miatt. Sokat küzdöttem érte -volt ebben jó és nagyon rossz korszak is-, bárki elérheti, aki hisz magában és támogatják. Sajnos, gimibe nem oda jártam, ahova szerettem volna, abban nem kaptam támogatást, hogy ott tanuljak, ahol "határtalan kedvvel álltam volna neki". De túléltem azt a 4 évet, ne tudd meg, mennyire szörnyű érzés bemenni minden nap abba az épületbe, ahova legszívesebben soha sem tetted volna be a lábad. (Remélem, nem ismered ezt, mert a szavaidban van egy rakat utálat a középiskolád felé...) Tudtam azonban, hogy a saját életszínvonalamat csak több dimplomával és nyelvvizsgával tudom majd biztosítani, ha felnövök, így kénytelen voltam megemberelni magamat és tanulni, küzdeni. Eleinte nem ment, aztán csak-csak belejön az ember. 
Node, nem is ez a lényeg. Merj! :) És írj...   köszi!
Kinga


Szia!
Persze, én csinálom a diziket, örülök, hogy rajtam kívül másnak is tetszik =D A photoshophoz annyira nem értek, ez csak afféle kontármunka, mindent a magam módján alkotok meg benne – de hát végeredmény számít, nem?:)
Persze, szándékosak a különbségek. Volt pár nap, mikor azt hittem végleg elveszett az eredeti és nem tudom felpakolni, ezért úgy határoztam újra írom. Végül persze meglett.. de nem is bánom, jó ez így.
McWithyékat valóban kedvelem, kedves kis család, hétköznapi problémákkal ;] A megfogalmazása meg.. igen, így terveztem, néhol kacifántos és cifra, de számomra pont ez teszi különlegessé és egyedivé ezt a rövidke történetet.
Nos, elhiszem, hogy megküzdöttél és megszenvedtél érte.. És igen, tanulni kell. Én magam is, egy olyan gimnáziumba mentem ahová nem is akartam igazán.. Idén kezdtem el tanulni, tavaly lazára vettem, egész évben egy füzetet sem nyitottam ki, egy egészet romlott az átlagom. Most tényileg összeszedtem magam, a szekér beindult - vagy hogy szokták ezt mondani.. - , igyekszem.. Én sem itt akarok megrohadni. Nem tudom te magát az intézményt utáltad-e, avagy az embereket, akik ott vettek körül, esetleg mindkettőt.. Személy szerint én sem érzem ott olyan jól magam, de két-három forma van, akikkel nagyon megtaláltam a hangot, olyan emberek, akikről sosem gondoltam volna.. És így könnyebb. Egy kicsit. Aztán, majd csak kihúzom valahogy ezt a maradék három évet. Más is kibírta. Te is kibírtad. Most rajta ma sor!
És én köszönöm!


[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

 
Fresh
Friss bejegyzések
2017.06.23. 18:34
2017.04.26. 09:40
2017.04.22. 06:14
2017.04.14. 06:52
2017.04.08. 14:52
Friss hozzászólások
 

Fő partnerem: 

Cseréim:

Shana blogja

Brutal Wonderland

Morning Lights

Noira Quel fanfictions [eng]


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt