Cyber-mesék
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
01.Cyber-mesék
2017 
02. Archív
Réges-régi írásaim
04. Oldal
Vendégkönyv, linkek, miegymás.
05. Mindennapi gondolatok
Blog, vagy mi...

 

 

 

Comment
[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

2008.11.01. 12:00 Idézet

Szia!
Most csak egy kérdéssel fordulnék hozzád...
Amelia anyuja miért nem tért haza esténként?
Mert ezt nem értettem már az előző verzióban sem  :$Szia!
Ebben majd megírom, ha eljön az ideje, de egyébként nem igazán bírta elviselni Lukast. Amelia édesanyja nem egy erős jellem, hát ilyen is van..


2008.10.31. 04:18 Idézet

Az Alternatív szerelem című írásodhoz írnék.
Nekem nagyon tetszik. A happy end biztosan nagyon sablonos lett volna, de... nekem nagyon hiányzik belőle. Nem vagyok az a love-story fanatikus mint a gp-s olvasók nagy része de.. ebben az írásodban annyi érzelem volt, és belőlem is annyi érzelmet hozott ki.. ezek után jó lett volna egy befejezés.Nem kimondottan happy end de ez a két tűz között helyzet.. számomra nagyon befejezetlenné teszi. Csodálatosan írsz. Ahogy a tartalomjegyzékben olvastam, nem tartod igazán jónak ezt az írást.. Szerintem az alaptörténet tényleg nem a Te képességeidhez méltó,de az a sok érzés, és ahogyan leírtad, engem nagyon magával ragadott az egész. Csak gratulálni tudok. Csak így tovább!


Szia!
Nos, első sorban nem a "Happy And" sablonossága miatt nem kedvelem a teljesen tiszta és boldog befejezéseket. Egy szerelemben egyszerűen nincs olyan, hogy "Happy And" , "Örökké együtt maradtak", vagy "Soha.." . Hülyeség. 
Az persze megint egy más kérdés, hogy a szerző meddig írja meg a művét. Addig a pontig, míg összejönnek..? Vagy míg szét nem mennek, és el nem romlik minden? Esetleg még egymásra sem talál a két fiatal..? Én így határoztam. Magadban sződd tovább, ahogyan te gondolod, hogy lesz.. Ennek a sztorinak valóság alapja van, megsúgom. :)
Ó, dehogy írok én csodálatosan.. Abban viszont igazat adok neked, hogy érzésből teszem. Valóban jól esett leírni ezt a szerelmes és egyszerű sztorit:) És jó, hogy tetszett neked, örülök neki.
Köszönöm a véleményed!


2008.10.30. 15:18 Idézet

Sok benned az érzés, amitől a fantáziád szárnyra kap, és szebbeket írsz mint egy költő. Gratulálok, nagyon szépeket írsz.

Bobo


Köszönöm..


2008.10.28. 21:41 Idézet

Örülök, hogy örülsz, pedig csak egy vélemény. Illetve már kettő, de ez igazából már nem is vélemény lesz. A múltkor ugyebár a zh-m miatt kellett megszakítanom mondandóm, de most már csak azért is befejezem. (Na és persze az örömhír, a zárthelyin 10-ből 10 pontot értem el, nyomtatott sajtó, az egész egy rakás kaka, már elnézést...) Nos: Az összes történetedet kivégeztem. A Love or Saucide nem tetszett csak, az összes többi igen. Ja és az American Dream... ha nem olyan történeteket írtál volna előtte, amilyeneket írtál, akkor az is jó lett volna. Így is jó volt, nekem legalábbis tetszett, de előtte túl magasra tetted a mércét. :) Egyet sajnálok, hogy a Kegyeltet nem fejezted be. Nagyon kíváncsi lettem volna rá, hogy milyen történet kerekedik ki belőle. Lehetséges, hogy azt is AD-esnek érezted/éreztem volna, és valamily' oknál fogva, Te nem vagy az az egyszerű lány, aki "szokásos történeteket" ír. Gondolom, ezért is hagytad abba...
A kedvenc történetem a Red as Vine volt, ez áll az első helyen. Ezüst érmesnek számít nálam az Angel, és a harmadik trófeát pedig -bármilyen meglepő is-, a Cowboy Adventure kapja. Én továbbfűztem magamban a szálakat, és legszívesebben könyörögnék, hogy folytasd, vagy kezdj el egy cowboyos történetet, mert élek halok A Nyugatért. De, ha számodra nincs ichlet, akkor nincs, ezennel beletörődtem.
És akkor élnék most vendégjogommal: nincs önbizalmad. Ez ordít Rólad! Pedig, ilyen szókinccsel és ilyen fogalmazással az én egóm már az egekben lenne. Nem tudom, milyen vagy kívülről...szőke, barna, vagy vörös? Vékony, molett vagy csontsovány? Széparcú vagy átlagos? Barbie, vagy egy egzotikus szépség? DE kérlek...mindez kit érdekel? Amit olvasunk, az vagy Te. És nem számít a külső, mert nem azt látjuk magunk előtt. A szavaidat, gondolataidat írod le, és ha bűn ronda vagy és 100 kg, az sem érdekel, mert jól írsz. Innentől kezdve lehetsz Te akár Angelina Jolie is, akit persze utálok, mert Brad felesége, és írni sem tud, legalábbis így biztosan nem. :) 
A Cyanide-Andus klubbhoz szólhatok? Tudom, nincs belépés, nem is azt szeretném. A véleményezést nem tiltottátok meg... ;) Szóval, ne utáld a pasikat. Világ életemben szerettem őket (mondom én ezt a 22 évemmel, haha), a fele egy nagy fasz, már elnézést, de vannak azért jófejek. És hidd el, jönni fog az a pasi, akit ha meglátsz, "pillangók röpködnek a hasadban". Nekem már jött, a Nyugatiban, velem szemben, de sajnos ugyanazzal a lendülettel el is ment. Node nem számít. Vannak olyan emberek, akik zsigerből élnek, tudom. Én is ilyen vagyok, és rajtam kívül van még egy pár, azt is tudom. De sajnos van a kis ellentábor, akik nem az örök optimizmus hívei. Ebből csak azt szerettem volna kihozni, hogy ne csak az írásban találj magadra, és próbáld meg magad elfogadni olyannak, amilyen vagy, esetleg ha tudsz és akarsz, változtass magadon. Fogadd el a világot is úgy, ahogy van, mert ezen már tényleg nem tudsz változtatni, ha akarsz sem nagyon. Vagy, nagyon jó helyen kell lenned, nagyon jókor...
Remélem, az idő múlásával másban is érsz el sikereket, másban is lesz sikerélményed, és egy kicsit boldogabban tekintessz a jövő(d)be. Nem olyan szörnyű az, csak meg kell találnod magad és céljaidat. N
a meg legyenek álmaid is. 
Ismételten sikerült kiokító szöveget írnom, a tipikus sablont, és még én tanulok újságírónak, 4. éve. Szép...
Nem baj, majd a PPKE után átugrok az ELTE-re egy kis pszichológiára, hátha tudom majd hasznosítani.

További sok sikert, és megint csak a bocsánatodat tudom kérni, a méghosszabb szövegelésért. 

Keep smile, csak hogy Téged idézzelek egyik válaszodból. :)

Kinga


 

Szia ismételten,
Gratulálok a zh-dhoz!
Imádom a western filmeket és témákat is, az egész korszak lenyűgöző, a hangulat, a táj.. áá .. A CA-t anno azért hagytam abba, mert a RaV-al egy időben ment, és sokan elkezdték fikázni. Idézem : „ Elkezdted a LoS-t, aztán a RaV-ot így a LoS-ban alig volt friss. Most meg e miatt a szar miatt a RaV-ot hanyagolod.” Elvették tőle a kedvem ennyi, de ez egy évvel ezelőtt volt, azóta nem nagyon jutott eszembe a dolog. Mindenesetre én ezt is szerettem.
Húh. A véleményed második fele igencsak átmegy az én analizálásomba. De ha már egyszer elkezdtem írni, ezzel számolnom kellett, ez egy olyan dolog, ami valamilyen szinten kiadja az embert.
Való igaz, a külsőmmel nem vagyok megelégedve, nem is szeretem, és nem is fogom soha, ez van..
Angelinát én is utálom.. ha ekkora mellem lenne, meg ilyen alakom, hozzá ilyen arccal és kisugárzással, a'szem én is Brad vagy Whiplasher ágyában fetrengenék minden este.
Cyandus klub.. ugyan, nem komoly dolog az, drága partnernémmel vitattuk meg a világ szar működését a minap, abból keletkezett ez a frenetikus és értelmes társaság, amit mi ketten alkotunk. Őt kicsinálták én meg csak a fejem csóváltam. Alapjában nem utálom én a hímeket, azok is csak emberek.. De ha már ők nem szeretnek engem, én mit hasaljak el itt egy szép szempártól..?
Sajnos én is találkoztam már azzal az érzéssel, hogy hiába próbáltam elfordítani a fejem – már mindegy merre, csak ne keljen rá néznem! - de egyszerűen kivert a víz, és meg sem tudtam szólalni, pedig beszélőkém az van.. de egyszerűen, ha tetszik inkább hozzá se szólok, elbújok a sarokba vagy isten tudja.. Áh. :D
A világot is elfogadtam. Rég túl vagyok már azon a korszakon, mikor ezerrel pörögtem és dacoltam mindennel.. Tizennégy évesen beleuntam, lezártam egy jó két éves szakaszt, azóta konszolidálódtam, normális lettem – viszonylag. Álmok meg mindig vannak és lesznek is – elérhetetlenek.
ELTE.. hát jó neked. Ilyen szempontból irigyellek. Meg, hogy újságírónak tanulsz. Meg, hogy túl vagy a középiskolán.. Atyaég, még három év..
A szövegelésért meg köszönet, valaki legalább veszi a fáradságot és ír nekem :)
Keep smiley! (Ó, a német cserediákok nyögték állandóan ezt fényképezkedésnél..::D )
T.:Cyanide


2008.10.26. 21:55 Idézet

Szia Cyanide!

Nos, hol is kezdjem...talán az elején kellene, csak a gondolataim össze-vissza cikáznak, aztán azt sem tudom, mit írjak. Szóval; nagyon tetszik, ahogyan írsz, ahogyan forgatod a szavakat, egyszerűen tökéletesen eltalálod azt, amire szükségem van: egy kis kikapcsolódásra. Rengeteget olvasok (Ken Follet, Dan Brown, Leslie L. Lawrence és, hogy egy ismertebbet is említsek, J. K. Rowling), és mindig is ellene voltam ezeknek az "internetes történetírós oldalaknak". Aztán, ajánlották ezt az oldalt. Azt mondták, idézem: "Ez egy olyan oldal, ahol nem minden rózsaszín, inkább fekete, nem minden happy, inkább dráma, és éppen ezért jó. A főszerkesztő jófej, egy kis iróniát csempész gondolataiba...Végre egy ember, aki gondolkozik, miközben ír. Olvass bele, tetszeni fog!" 
És csak azért jegyeztem meg ennyire tökéletesen, mert a barátom mondta ezeket, aki újságíró a 168 óránál, nem tudom, ismered-e ezt az újságot. És visszatérve, megnéztem az oldalad. Első körben a design megtetszett, egy őszies hangulatú volt, megtervezett, nem összecsapott, kis hangulatos. 
Beleolvastam az Angel c. történetbe, meg kell mondjam, a leírások, majd a történet száljai...rabul ejtettek. Tehetséges vagy, és ezt most kivételesen nem egy 17, hanem egy 22 éves mondja. Az azért már jelent valamit, nemde? :) Elolvastam egy másik történetedet is, az American Dream-et. Szeretted Te írni azt a sztorit? Mert a többihez képest -már bocsánat-, de sablonos volt, és teljesen eltért a Te stílusodtól. 
Elolvastam az Ameliát, azóta pedig mégtöbbet fejlődtél, ha nem tévedek, az volt a legelső történeted. Aztán itt van még a Rad as Vine: tökéletesen felépített történet. De van benne egy rész, ami kissé homályos, az előzményeket nem vélem felfedezni sehol sem benne. Lehetséges, hogy rosszul töltötte le a gépem...:) 
Aztán, itt van a 2 hetes történeted, ami két teljesen ellentétes emberről szól, mind stílusban, mind viselkedésben, érzésekben, és lásd, mégis megszerették egymást, és küzdöttek egymásért. Mindegyik történetedhez szerettem volna írni, de időhiányban szenvedek, holnap zh-zok, és még arra is tanulnom kellene. De azért amit kihagytam, az is nagyon tetszett, egyedül talán az nem, amiben megette a csirkéket az az elvarázsolt kisfiú. Annak nem találtam el a hangulatát, sajnos. 
Egyszóval; nagyon jó vagy, merj írni bátran, bármit, amihez éppen kedved van, olvass sokat, fejlődj, bulizz, élvezd az életet, hiszen fiatal vagy még. DE, az írást ne hagyd abba. És ha úgy gondolod, hogy mégis, akkor majd még jövök és hagyok egy mail címet, amire írhatnál nekem néha-napján, mert kíváncsi vagyok Rád. (Na meg persze még kimaradt egy-két történet, azt el akarom olvasni.) 
Bocsáss meg ezért a hosszú hegyibeszédért...:) 
Még jelentkezem!
Kinga voltam!


 

Kedves Kinga!
Ne tudd meg mennyire megörültem, mikor láttam a kommentedet!
No hát, vágjunk is a közepébe. Először is, borzasztóan jól esik minden, amit leírtál, az, hogy nem csak dicsérő szavakkal illettél, helyenként tényleg iszonyat értelmetlen dolgokat vagyok képes produkálni .. (lsd Love or Suicide.. de hát kicsi voltam ezvan:))
Ajánlották neked az oldalt..? Jó ég, nem is tudom miért lepődöm meg ilyeneken, hiszen egy hétköznapi dolog, felmegyek MSN-re jé látom fent van XY, helló nézd már meg, tök jó.. Na de, hogy az ember saját bőrén tapasztalja, az mégiscsak más. Szóval hú.
Szóval a barátod ajánlotta, nos hallomásból ismerem a 168 órát, de nekem még nem volt dolgom vele.
Említetted, hogy elsőként az Angel-t olvastad, nos nekem az a kedvenc történetem, a legszívesebben írtam mind közül.. Nagyon örülök, hogy tetszett. És tudod.. Nem is csak az számít, hogy 17 vagy 22.. Vannak itt tényleg olyan tizenhetesek, meg velem egykorúak is, akiknek tényleg öröm átadni mindezt, nem a kor számít, csupán, igen.. Néha jól esik olyanoktól is visszajelzést kapni, akik több tapasztalattal rendelkeznek, sokkal inkább megértik ezt az egészet és a jelentőségét. Ezért is köszönöm neked, nektek.
American Dream.. fuh.. Nem. Nem tudom mi volt az, nem szerettem, de nem akartam még egy befejezetlen írást magam mögött hagyni, úgyhogy kiszenvedtem magamból.
Amelia a legelső volt, igen butácska sztori, na és persze fogalmazásban is csetlik-botlik.. Ennek ellenére szeretem:)
A Red as Vine: Nos, nem tudom pontosan melyik részre gondolsz, így nem.. De lehetséges, hogy rosszul írtam le, vagy nem úgy fejeztem ki magam, hogy érthető legyen.
Az írást meg eszemben sincsen abbahagyni.. Szeretem, az egyetlen dolog amiben néha sikerélményem is van..
Köszönöm, hogy írtál!
T.:Cyanide


2008.10.21. 21:10 Idézet

Érzem, látom, hogy hiányzik Neked a véleményünk, mind az oldalt, mind az írásaidat tekintve. Eljött az ideje, hogy írjak egyet a kezdetektől- ichlet az "Oldaltörténet"-től -. :) Anno, mikor még kicsi voltam, rajongtam egy naplóért, amely a delightfulgirl-ön volt fent. Aztán, ez az oldal bezárt, már nem is tudom, hogy miért. Jött a sweetdelight, egy újabb szerelmes történet, amit szintén megszerettem. (És igen, még itt is kicsi voltam. :)) Ekkor pedig az oldal szerkesztője meghírdetett egy pályázatot, hogy írjanak, akik éreznek magukban némi nemű szeretetet a szavak felé. Itt jött a képbe Amelia, vele együtt pedig Cyanide. Nagyon tetszett a történet, az, hogy nem félt leírni azt, amit mások sokan; lehett szó szexről, undorító dolgokról, úgy írtad le, ahogyan senki más! Ezt megirigyelték, az egész történetíró bagázst átpakoltál az ismeretes csini-tinire, ami nem is volt olyan csini. Botrányok, féltékenykedés (?), és az említett oldal bezárt. Cyanide eltünt egy időre, de aztán rátaláltam. Ameliát írta még akkor is, örültem, hogy nem maradtam le semmiről. Új történetek, új emberek, Cyanide felvett msn-re, és az oldal szünetel, majd kinyit, szünetel, majd törlődik. Hiányérzet, Cyanide lecseszése, "hogy lehetsz ilyen hülye, mi lesz velem?" Aztán egy új oldal és új szerelem, McWhity-ék. Bár az örök az a Red as Vine marad, mindegyik történeted közel áll valamiért hozzám. Gratulálok, bírod még a strapát. Úgy ahogy, de bírod. És addig majdnem minden jó... :) DE bármi van, még mindig ott vagyok, csak 2 klikk és már mondhatod is, hátha felidegesítelek az örök optimizmusommal. :D 
Köszi, hogy írsz. És szerintem nincs is szükség véleményre. 
Egy köszönjük mindent kifejez...

Barbi


Szia,
Jaj, olyan jól esik, hogy írtál. Hiányozni hiányzik, de csak mert így az egész olyan, mintha vaktában tapogatóznék. Fogalmam sincs, tetszik-e nektek mindez, ami mostanság írok, azokból a kis szavazókákból meg aztán nem sok minden derül ki.
A SD-ről és CST-ről nem akarok nyilatkozni, de úgy gondoltam az oldaltörténetben mindenképpen megemlítem azt a két oldalt, mégiscsak ott kezdtem.
Az első Ameliáról meg annyit, hogy nem volt az nagy szám, legfeljebb itt a GP-n. Aki már előtte is olvasott könyveket az találkozott ugyanúgy azzal, ami egy regénybe kell. Romantika, erotika, izgalom etc.
A strapát meg mostanság bírom. Mert itt nincs strapa. Az írás kikapcsolódás.. A hétköznapi életem meg egy rakás szar, de levezetem, és ez jó.
És én köszönöm. :)
T.:Cyanide


2008.10.10. 12:33 Idézet

Kedves Cyanide!

Tudod, én már a Beautiful Times-on is nagy rajongód voltam! De soha nem írtam sehova, máig sem tudom, hogy miért, kérlek ezért ne haragudj rám...

Ettől függetlenül imádom az írásaidat, és tudod, teljesen bepánikoltam akkor, amikor nem volt Beautiful Times. Azért persze reménykedtem abban, hogy majd újra kinyílik egy oldalad, és el sem tudod mennyire örültem, amikor megnyílt ez! Fuhh. Egyébként ez nagyon nem fair! Fizikailag, meg mindenhogyan lehetetlen, hogy valaki ilyen jól írjon! xD Na de ezt itt most be is fejezem, mert semmi kedvem ahhoz, hogy ez az egész most úgy jöjjön ki, hogy puncsolok...

Amúgy én is szoktam írogatni. Eléggé elvolt verseket, meg történeteket ugyan, de szoktam! XD De az én szívem a rajzolásé, még ha te azt nem is szereted... :)

Na, ennyi volna...

xoxo mindenkinek: Ł


 

Szia!
Dehogy haragszom, ugyan.. Az olvasók többsége lusta ahhoz, hogy írjon, vagy épp' nem érzi szükségét. Teljesen mindegy.
Örülök, hogy ide találtál a régiről, és bár nem vagyunk annyian, min voltunk, nem is kell. Most azt írom, amihez kedvem van, és akkor amikor kedvem van /meg persze időm/. Semmis szükségem arra, hogy itt több száz ember lébecoljon, abból 75 meg csak akkor írjon ha fikázni akar..
Nem vagyok százdolláros, hogy mindenki szeressen, és ez így pont jó. Akik szeretik ezt az egészet olvasni itt vannak, nekem ez bőven elég.
A rajzolással semmi bajom, én magam nem szeretek rajzolni, valszeg abból adódóan, hogy nem tudok. Ettől függetlenül irigylem azokat, akiknek megadatott ez a tehetség!
Köszönöm, hogy írtál:)
T.:Cyanide


2008.10.03. 21:41 Idézet

Kedves szerkesztő!
Én először járok az oldaladon, és először az Amelia-t olvastam el(régebbi/mint kiderült számomra/teljes verziót) és egyszerűen nem tudok rá szavakat találni. nagyon imádom azt a történetet. komolyan mondom volt pár rész ahol elsírtam magamat. iszonyatosan tetszik.

Egy kérdés ott a végénél Olivérrel él együtt, nem?(tudom, hülye kérdés, de nem jött le számomra 100 % osan. bár lehet azért nem, mert magamban reménykedtem, hogy még rendbejön minden vele meg Auren-el.)

További sok jó írást.
Egy leendő törzsolvasód:)
Rya


Szia!
Hű, az az Amelia, amelyiket olvastad egy nagyon régi írásom.. :) Igen, a végén Oliverrel marad együtt, bár széndokosan nem írtam ki a nevét, tudod, ez az első írásom és azt hittem így kell nyitvahagyni egy regény végét.. :DD
Kellemes olvasást kívánok a többi regényemhez is, remélem azok is tetszeni fognak. Köszönöm a hozzászólást:)
T:Cyanide


2008.09.29. 16:33 Idézet

Nos, én nagyon örülök annak is, hogy újra itt, annak is, hogy újra írsz, sőt, annak is, hogy Ameliát újraírod. Akár  változik valamennyit az alaptörténet (nyilván fog, mert mindent ugyan úgy nem fogsz tudni leírni, de lényegtelen, már úgysem emlékszünk minden apróságra:D), akár nem, örök kedvenc marad. 

Mosoly!
Barbi


Sziaa!
Én is örülök, hogy örültök. Meg ennek az egésznek is. Az alapsztori ugyanaz marad, orbitális változások nem lesznek. Csak részletekben. De mint tudjuk a részletek adják ki végül a lényeget  ;) 
Ha meglelem a régi ameliát úgyis felteszem azt is!
keep smiley 
Cyanide


2008.09.28. 23:25 Idézet

ezt most csak én nem értem?

tamaraaaaaa:D
nekem túl komoly itt már ámélijá.

Cyanide örökkön örökké.


Mit nem értesz, husi?:)


2008.09.28. 21:46 Idézet

jajj,de yo,hogy újra itt vagy :)
tegnap találtam rá a HOMM-ra,és majdnem sikítottam örömömben :D
Amelia refresh??? oh,yeah!kíváncsi leszek rá,az első rész eddig jól meg lett csinálva,sokkal jobban tetszik ez a "gunyoros-Amelia"..

az új sztorid,a házas (elfelejtettem a címét ...egyszer biztos megjegyzem) na hát az nagyonnagyon tetszik,mint eddig kb az összes regényed.olyan...kicsit hátborzongató,de akkoris.:D viszont amit sajnálok az a Wings & Hearts :'(( az volt számomra az egyik "leg".nahdemind1
a lényeg,h jó vagy,mint mindig,és jó újra itt látni :)
Kyra


Jó, hogy ti is itt vagytok! :) 
Amelia refresh, igen, megvan az oka, majd valamelyik nap megosztom a nagyközönséggel is. 
A McWithy Mansion-t örülök, hogy szereted, remélem akiket nem érdekel Amelia lektorált változata, azok majd olvassák helyette azt szorgosan X). 
W&H egyelőre nem frissül, én is szerettem ,de most máshoz van kedvem. Aztán ki tudja mit hoz még az élet. :D


2008.09.28. 12:02 Idézet

nagyon jó <3 szeretem <3
jó újra ilyesféle normális történetet olvasni, jó újra látni
Ameliának meg kifejezetten örültem, vároma  folytatást :)


Olyan jó  érzés ezt olvasni! De komolyan. Nyilván mindenki elkönyvelt egy szeszélyes libának, bevallom ez annyira nem foglalkoztat. Egy biztos, végleges törlést többet nem csinálok. Legfeljebb szünetet, hisz' úgyis újra kezdem. Újra és újra.:) 
Amelia.. nos igen. Az alapsztori marad. Realisztikusabbra szeretném, és kidolgozottabbra és.. Megpróbálom mostani fejjel megírni. Sajnos a régi elveszett, így nem tudtam feltenni!
T.: Cyanide


2008.09.27. 10:57 Idézet

Lehet,hogy már mondtam..de...imádom<33:D

Zsancí


<3


2008.09.27. 07:50 Idézet

csodálatos...nem tudok mást mondani ^^

>3 ρєтяα™ <3  (KiS BuTa EmO GiRl)Szia!
Köszi. Örülök, hogy lassan a régiek is visszatalálnak:)


[94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

 
Fresh
Friss bejegyzések
2017.06.23. 18:34
2017.04.26. 09:40
2017.04.22. 06:14
2017.04.14. 06:52
2017.04.08. 14:52
Friss hozzászólások
 

Fő partnerem: 

Cseréim:

Shana blogja

Brutal Wonderland

Morning Lights

Noira Quel fanfictions [eng]


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******